Schaatsbaan Rotterdam schaatsen

Alles over schaatsen in Rotterdam

Wat is er nou leuker dan de winterse activiteit schaatsen?! Oefen in Rotterdam alvast je skills voordat we de echte vrieskou in gaan en weer op het natuurijs onze kunsten mogen laten zien. Wat het mooie is aan de schaatsbaan in Rotterdam, je kunt hier ondanks de huidige lockdown toch terecht! Er zijn verschillende mogelijkheden voor het kopen van een ticket, denk aan een los ticket of aan een abonnement. Wat wel heel belangrijk is, is om je aan de strikte maatregelen te houden.

Schaatsen in Rotterdam: dit kun je allemaal doen

Op de schaatsbaan in Rotterdam kun je oefenen op de funbaan, snelheidsschaatsen of gewoon op eigen tempo ;) op de 400m baan én je kunt de sport Curling beoefenen. Vooraf aan je actieve uurtjes moet je wel even een tijdslot bemachtigen via www.schaatsbaanrotterdam.nl.

Ben je nou nog niet heel handig op de ijzers, ook dat is geen probleem bij Schaatsbaan Rotterdam. Het is namelijk mogelijk om schaats-les te krijgen voor kunstschaatsen, maar ook voor langebaan schaatsen. Dit bieden ze aan voor alle leeftijden én op alle niveaus, dus ook als je al wel een beetje vooruit komt, maar bijvoorbeeld wilt oefenen om pirouettes te maken of andere kunstjes te leren. Of om gewoon super snel het ijs over te kunnen gaan!

Schaatsbaan Rotterdam Schaatsen in Rotterdam Curling in Rotterdam

Andere leuke activiteiten

Tijdens de feestdagen kun je natuurlijk ook even rusten en een winterse snack nuttigen. Er zijn twee horecagelegenheden waar je rustig even kunt zitten. Naast iets lekkers te eten, hebben ze natuurlijk ook warme chocomelk en Glühwein. Check vooraf aan je bezoek wel even of dit mogelijk is in verband met de huidige maatregelen.

Op speciale dagen is er ook een dansvloer aanwezig mét silent disco. Er zijn dan twee dj’s met ieder hun eigen muziekstijl. Je kunt vooraf of tijdens je bezoek aan de schaatsbaan een koptelefoon huren tegen een kleine meerprijs, iets wat zeker de moeite waard is! Leer schaatsen te combineren met dansen, of dans op de dansvloer met je schaatsen nog aan. Er zijn hier voldoende mogelijkheden om je skills uit te bereiden, maar let wel altijd goed op je eigen, maar ook andermans veiligheid! Met een koptelefoon op ben je namelijk al snel in je eigen wereld!

Schaatsen in Rotterdam, silet disco Samen schaatsen in Rotterdam

Wil je dagje schaatsen Rotterdam extra leuk maken? Blijf een nachtje slapen!

Wist je dat Rotterdam barst van de leuke boutique hotels? Als je je dagje schaatsen in Rotterdam extra leuk wilt maken, dan zijn er genoeg toffe hotels om een overnachting te boeken. Onze favorieten zijn bijvoorbeeld:→ Bekijk hier alle artikelen over Nederland