kleinschalige accommodatie Zakynthos Grantzaos Villas Eliza was here-2

Zoek je een kleinschalige accommodatie op Zakynthos? Slaap bij Grantzaos Villas

Het knusse Grantzaos Villas is precies wat je wilt als je op zoek bent naar een kleinschalige accommodatie op Zakynthos dat op loopafstand ligt van allerlei leuke plekjes. Er zijn verschillende appartementen in een handjevol traditionele huizen te vinden en Grantzaos ligt niet al te ver van het strand af, midden tussen de olijfbomen. Vanaf je dakterras heb je er een prachtig uitzicht over. Je krijgt ‘s ochtends een uitgebreid ontbijt en overdag kun je heerlijk luieren bij het zwembad of maak dat wandelingetje naar het strand en verover daar een ligstoel.

Logeren op loopafstand van Cameo Island & Agios Sostis

Op loopafstand vind je ook gezellige restaurantjes zoals Ole Ole en El Greco waar je de beste Griekse maaltijden scoort en zodra je aankomt bij Grantzaos word je door Kostas verrast met een welkomstdrankje en verhalen over de highlights op het eiland. Een van de populairste bezienswaardigheden, Cameo Island, is bijvoorbeeld heel dichtbij te vinden!

Logeer-tip voor Zakynthos: Grantzaos Villas

→ Meteen boeken: Grantzaos Villas

mooiste stranden Zakynthos Cameo Island Zakynthos Cameo Island romantisch

Slapen bij Grantzaos Villas, een knusse kleinschalige accommodatie op Zakynthos

Wij sliepen in een van de appartementen boven bij Grantzaos Villas. We hadden een super groot dakterras waar je ‘s avonds en overdag lekker kon zitten. Verder was er een keukentje aanwezig, twee zachte bedden en zowel boven als beneden hadden we een badkamer. De hele kamer had een authentieke en romantische uitstraling en voor ons was het een heel fijn en idyllische plekje om ultiem vakantie te vieren.

Ons huisje en kleinschalige accommodatie op zakynthos

kleinschalige accommodatie op Zakynthos Grantzaos Elizawashere

Olijven zakynthos

kleinschalige accommodatie zakynthos Grantzaos Villas uitzicht

Meloenen fruit zakynthos

kleinschalige accommodatie Zakynthos Grantzaos Eliza was here

kleinschalige accommodatie Zakynthos Grantzaos Villas Eliza was here-2

Grantzaos Villas adres

Deze kleinschalige accommodatie op zakynthos kan wat lastig te vinden zijn. Je kan het beste de naam Grantzaos Villas invoeren op je navigatie systeem of mobiel als je er naartoe gaat rijden in plaats van een adres, want de accommodatie ligt op een un named road. Met een beetje geluk vind je navigatie een route. Grantzaos Villas ligt tussen allerlei kronkelweggetjes, naast een olijfboomgaard en op loopafstand van het strand van Agios Sostis. Als je het niet kan vinden kun je ook de routebeschrijving raadplegen die Eliza was here naar je opstuurt voor vertrek, als je bij hen je verblijf boekt krijg je dat vooraf toegestuurd. Daar staat duidelijk in uitgelegd hoe je bij het adres kunt komen vanaf het vliegveld of bijvoorbeeld vanaf Laganas. Lukt het niet met het invoeren van de naam? De GPS coördinaten van het adres zijn: 37°42’45.0″N 20°51’13.6″E. Je kan Grantzaos ook vinden op de bordjes langs de weg, al valt de naam van het restaurant iets meer op dan het woord “Grantzaos”. Verder kun je als leidraad aanhouden dat het in de buurt is van de taverna Skoublou en het George & Dawn hotel.

Wil je een overnachting bij Grantzaos Villas boeken? Check Eliza was here

Een overnachting bij Grantzaos Villas kun je heel makkelijk boeken via Eliza was Here, niet alleen je overnachting wordt dan geregeld maar ook je vlucht en huurauto. Super handig en makkelijk dus! Benieuwd wat je allemaal kunt doen op Zakynthos? Lees hier meer over de mooiste stranden op Zakynthos!

→ Bekijk hier al onze Griekenland artikelen