Bijzonder overnachten op Santorini | Katikies hotel (Griekenland)

Soms kom je van die hotels tegen die zo waanzinnig mooi zijn en het Katikies hotel in Santorini valt zeker weten in die categorie. Net zoals veel andere gebouwen in Santorini is ook het Katities hotel witter dan wit gekleurd. Het hotel heeft een infinity pool vanwaar je een uitzicht hebt over de zee en het kleurige stadje Oia. De kamers lijken gebouwd in de rotsen, maar zien er super relaxed uit doordat ze helemaal wit gekleurd zijn. Verder werden we verliefd op de magische hot tub en het eten lijkt ook net uit een sterrenrestaurant te komen. Wanneer gaan we?!

Bijzonder overnachten in het Katikies hotel

Where to find?

Je vindt dit hotel op Santorini, dit is een Grieks eiland dat hoort bij de eilandengroep Cycladen. De Cycladen staan bekend om hun bijzondere stranden, sommige stranden hebben wit of goudgekleurd zand en op andere plekken is het rood en oranje. Het hotel ligt op het meest noordelijke stukje van Santorini, 300 meter boven de zee op een rotspartij in het westen. Je kan het hotel goed vinden vanaf het plaatsje Oia, het ligt er ongeveer 10 minuten vanaf. In de buurt vind je verder highlights als het kasteel van Oia en het Naval Museum. Maar je kan ook naar andere standen zoals het strand van Baxedes of het strand van Kaap Kolumbo.

Een nachtje in het Katikies hotel

Wil je hier een nachtje slapen? Neem dan wel wat budget mee, want per nacht betaal je voor de kleinste kamer net iets minder dan 350,- euro. Klein is overigens niet eens zo klein, want die kamer is 25 vierkante meter. Liever een suite? Dat kan natuurlijk ook! Het hotel heeft verschillende soorten kamers. Ontdek hier meer over het Katikies hotel

→ Bekijk hier al onze Griekenland artikelen