winactie kaboom of townhouse

WINACTIE | Win een overnachting bij Kaboom Hotel of Townhouse Hotel in Maastricht

Het boek Verliefd op Nederland barst van de leuke tips en daar horen natuurlijk ook heerlijke hotels tussen te zitten! Twee van onze favorieten in Maastricht worden uiteraard ook genoemd en dat zijn het Kaboom Hotel en Townhouse Hotel in Maastricht! En het leuke is…. We mogen een hotelovernachting bij een van de twee verloten onder iedereen die het boek Verliefd op Nederland bestelt voor 1 september! Wat je precies kan winnen? Je maakt kans op een overnachting voor twee personen in een van de twee hotels (Kaboom Hotel of Townhouse Hotel) en de overnachting zal in overleg en op basis van beschikbaarheid worden ingepland! Hoe je kans maakt? Dat lees je hieronder.

Win een overnachting bij Kaboom Hotel óf Townhouse Hotel in Maastricht

Maastricht is een van onze favoriete steden om naartoe te gaan voor een stedentrip. Het barst er van de leuke hotspots, als je op de fiets springt ben je zo midden in de natuur, je kan er heerlijk uit eten of borrelen én in deze stad vind je een paar mega leuke hotels. Een van onze lievelingsadresjes is het hippe en moderne Kaboom Hotel, dat direct tegenover het station van Maastricht ligt. De ander is het knusse en gezellige Townhouse Hotel dat je niet veel verderop vindt en waar je je gelijk thuis voelt zodra je binnenkomt. Eigenlijk zijn beide hotels super leuk om te overnachten, maar als je wint mag je een nachtje bij een van de twee logeren! Bij welke precies? Nou, dat mag je zelf kiezen! De datum van de overnachting is in overleg, dus samen met het hotel kun je kijken wanneer er plek is en of jij dan ook kan! Klinkt goed he? Kans maken op deze onwijs toffe prijs, dat doe je zo:

Zo kun je deze toffe prijs winnen

We verloten deze overnachting (en een paar andere hele toffe prijzen) onder iedereen die vóór 1 september het boek bestelt via WeAreTravellers.nl, zorg dus dat je op tijd bent! Het boek ontvang je dan rond 1 september, in de week dat het boek uitkomt en in deze week maken we ook de winnaars van alle prijzen bekend.

Ontdek het Kaboom Hotel

Ontdek het Townhouse Hotel

Doe mee aan de winactie:

Zorg dat je op tijd mee doet en maak kans op de overnachting voor twee personen bij Kaboom Hotel óf bij het Townhouse Hotel in Maastricht:

Heel veel succes! De winnaar maken we in de week van 1 september bekend!

Verliefd op Nederland banner 2