Wigwam.travel roze hotel

Bij Wigwam boek je alleen gunstige vliegtijden gecombineerd met hippe hotels! Ideale formule toch?

Het boeken van een citytrip of een zonvakantie kan een hoop tijd kosten als je het allemaal zelf gaat uitzoeken. Ligt het hotel op loopafstand van het centrum? Is de sfeer goed en is het hotel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer? Allemaal aspecten die gecheckt moeten worden voordat er daadwerkelijk geboekt gaat worden, je wilt tenslotte wel op een fijn plekje zitten als je eenmaal op vakantie bent. Heb je het ultieme hotelletje gevonden, dan moet een gunstige vlucht ook nog geregeld worden. Niet te duur en het liefst ook niet op een onmenselijke tijd. Laten we eerlijk zijn, niemand heeft zin om om vier uur ‘s nachts op te staan om vervolgen gestresst naar Schiphol te sjezen. Kortom in alle research naar de beste citytrip of zonvakantie gaat heel wat tijd zitten. Maar soms… zoeken blogs als WeAreTravellers al een en ander voor je uit!

Bij Wigwam kun je alleen chille vluchten boeken

Wat zo relaxt is aan Wigwam, is dat je op deze site alleen vluchten vindt die op fijne vluchttijden gaan. Je zal dus niet midden in de nacht hoeven te vertrekken om vervolgens gebroken aan je trip te beginnen. Nee, de vluchttijden zijn ideaal. De heenvlucht gaat bijvoorbeeld in de ochtend zodat je ‘s middag al op je vakantiebestemming bent en de terugvlucht is bijvoorbeeld juist laat op de avond, zodat je nog een hele dag kunt genieten van je citytrip. Ook zijn de meeste vluchten direct die je op Wigwam vindt en heb je geen last van lange overstaptijden.

Alleen speciale en hippe hotels verschijnen op je beeldscherm

Wigwam selecteert hotels met veel zorg uit. Alleen de leukste en tofste plekjes bieden zij aan. Zo zijn de meeste hotels sfeervol ingericht met moderne en hippe meubels en zul je niet snel een suf en karakterloos hotel tegenkomen. Grote kans dat wanneer je door de website van Wigwam scrollt je eerst drie keer in je ogen moet wrijven of je niet toevallig naar je interieur inspiratiebord van Pinterest zit te kijken, letterlijk alles ziet er super instaproof uit!

Verblijf op top locaties

Wij zijn zelf met Wigwam naar Lissabon gegaan en ons hotel lag heerlijk centraal, maar ook tijdens het zoeken naar toffe citytrips viel ons al op dat je je qua bereikbaarheid ook geen zorgen hoeft te maken als je hier wat boekt. De hotels die geselecteerd zijn, zijn eigenlijk altijd goed bereikbaar waardoor het ook niet lastig is om vanaf het vliegveld daar naartoe te reizen.

Ons reisje met Wigwam

Lissabon bezienswaardigheden roze bar Wigwam travel lissabon-2 Lissabon bezienswaardigheden miradouro Lissabon bezienswaardigheden roze straat Wigwam travel lissabon

Met Wigwam op citytrip? Of liever op zonvakantie of verre reis? Het kan!

Je kan net als ons op stedentrip met Wigwam, maar er zijn ook andere type vakanties te boeken! Er zijn namelijk een aantal categorieën waar keuze in is, dit zijn: Metropool, stedentrip, zonvakantie en verre reizen. De meeste locaties die Wigwam nu aanbiedt liggen grotendeels in Europa, maar er worden ook al reizen aangeboden naar locaties zoals Bali, Kaapstad of bijvoorbeeld New York. Grote kans dat daar in de toekomst meer bij gaat komen, want wat ons betreft is deze reisaanbieder een blijvertje! Wigwam biedt een duidelijk en fijne formule waarbij je vlucht en hippe hotel lekker makkelijk allemaal voor je worden geregeld.