Vakantiebestemmingen 2019 bucketlist

Deze 4 vakantiebestemmingen moeten in 2019 op de bucketlist

Op vakantie gaan, wie houdt er niet van? Ben jij gek op reizen en ben jij nog op zoek naar een aantal goede reisbestemmingen? Dan gaat dit artikel jou gegarandeerd verder helpen. In dit artikel vind je namelijk 4 fantastische reisbestemmingen. Deze reisbestemmingen zal je in 2019 echt op je bucketlist moeten zetten.

Deze 4 vakantiebestemmingen moeten op je bucketlist voor 2019

Vakantiebestemmingen 2019 argentinie

Bezoek Argentinië

Argentinië is een bijzonder en erg mooi land in Zuid-Amerika. Dit land mag dan ook absoluut niet ontbreken op jouw bucketlist. Argentinië is namelijk erg veelzijdig, mocht jij dit land willen bezoeken dan zal je veel bijzondere dingen tegenkomen. Zo heb je in Argentinië grote steden zoals Buenos Aires. Dit is een bruisende wereldstad met een bruisend nachtleven. Echter heeft Argentinië ook een hele andere kant. In dit prachtige land heb je namelijk ook veel mooie natuurgebieden. Je vindt hier bizarre landschappen en prachtige watervallen. Buiten dat is reizen in Argentinië ook nog eens goedkoop en comfortabel. Door Argentinië reizen is dan ook absoluut een aanrader.

Vakantiebestemmingen 2019 bucketlist tips-2

Avontuurlijk Namibië

Wil jij echt iets bijzonders meemaken? Kies dan voor een safari Namibië. Op deze manier zie je veel van dit prachtige land in Afrika. Namibië is een enorm land, zo is het bijna 20 keer groter dan Nederland. Het is een land met eeuwenoude tradities en het land heeft echt zijn eigen cultuur. Tijdens een safari Namibië ga je veel zien, het land is namelijk erg veelzijdig. Zo zal je de woestijn zien en kan je op zoek gaan naar wild in het Etosha Nationaal Park.

Vakantiebestemmingen 2019 bucketlist tips

De prachtige stranden van Curaçao

Bovenstaande vakanties zijn erg avontuurlijk, echter kan het ook zo zijn dat jij wilt genieten van een prachtige omgeving. Mocht jij op zoek zijn naar de mooiste witte stranden en mooiste helderblauwe zee, dan is Curaçao echt wat voor jou. Hier kan je namelijk echt tot rust komen. Na 9 uur vliegen kom je echt terecht in een paradijs.

Vakantiebestemmingen 2019 bucketlist

Zanzibar om te genieten!

Er zijn bijna geen mooiere plekken op de wereld dan Zanzibar. Dit wordt ook wel de parel van de Indische oceaan genoemd. Je hebt hier prachtige witte stranden, koraalriffen en een helderblauwe zee. Echter heeft dit eiland nog veel meer te bieden. Zo wordt Zanzibar ook wel Spice Island genoemd. Dit omdat hier erg veel verschillende soorten specerijen worden verbouwd. Het zou dan ook erg leuk zijn om een tour naar een plantage te maken.

Ontdek meer vakantiebestemmingen