10 meest trendy fietsen brik bikes

Dit zijn de meest trendy fietsen van dit moment!

Reizen doen we niet alleen in het buitenland. Ook in Nederland ben je hoogst waarschijnlijk vaak genoeg onderweg en hoe reizen wij Dutchies het liefst op een gewone dag? Precies, op een fiets! En dat fietsen doe je het liefst op een wat toffer exemplaar dachten we zo, daarom inspireren we je vandaag met de 10 meest trendy fietsen van dit moment!

Online kun je deze trendy fietsen kopen via:

10 x de meest trendy fietsen van dit moment

Veloretti trendy fiets robyn model

1. Veloretti komt met een nieuwe trendy fiets: de Robyn

Hij is er in zalm roze maar ook in havana blue en pebble grey. Het nieuwste model van fietsenmerk Veloretti, de Robyn. We werden ooit al verliefd op de turquoise gekleurde cafe racer, maar ook dit exemplaar is er een om van te houden. Je bestelt deze Veloretti fiets voor €469.00.

johnny loco trendy fiets

2. Johnny Loco, voor het ultieme vakantie-fietsgevoel

Een groter vakantiegevoel ga je niet krijgen bij een andere fiets. Johnny Loco verkoopt toffe beach cruisers die je ook heel goed in Nederland kunt gebruiken. Dit unisex model is te koop vanaf €499.00.

trendy fiets e-bik roetz

3. Roetz bewijst dat e-bikes ook trendy kunnen zijn!

Eerlijk is eerlijk, wij krijgen ook nog steeds een geitenwollen sokken gevoel als we iemand over e-bikes horen praten, maar fietsenmerk Roetz bewijst dat e-bikes wel degelijk trendy kunnen zijn. Hun geliefde Vigour fiets hebben ze namelijk ook om weten te dopen tot elektrische fiets. Dit ziet er toch tof uit? Bekijk hier alle modellen van Roetz

cortina trendy fiets

4. Trendy Cortina fietsen voor heren als dames

Bij Cortina kun je hele fijne stadsfietsen kopen zowel voor heren als dames. De frames van Cortina zijn vaak iets dikker en breder, wat een unieke uitstraling geeft. Zet een hekje voorop je stuur en je fiets is ook nog eens perfect om dingen mee te vervoeren (handig voor als je met je fiets en bagage naar het treinstation moet kunnen fietsen om vervolgens écht op reis te kunnen).

Trendy fiets popal bike goedkoop

5. Popal, deze fiets is niet alleen onwijs tof maar ook nog eens betaalbaar

Bronze wielen, een turquoise kleurtje, een zilveren rekje voorop en een onwijs tof vintage frame. En dat alles voor een hele betaalbare prijs (€257.00). Ja, wat ons betreft is deze Popal fiets een van de tofste keuzes als je niet al te veel budget hebt, maar wel een nieuwe fiets wilt.

van moof trendy fiets zwart

6. Van Moof, de meest zwarte fiets de we konden vinden

Lange tijd waren de Van Moof fietsen alleen in het zilver te krijgen, maar de nieuwste modellen zijn asfalt zwart. Een stoerdere fiets ga je niet vinden. Geloof ons. En wat ook fijn is, is dat de Van Moof fietsen nu ook mét versnellingen verkocht worden. De fiets hierboven heeft ook nog een extra bamboo mandje en is vanaf €687.00 te koop.

trendy brik Bikes anna van toor

7. Brik Bikes, de meest trendy fiets in dit rijtje van deze fiets heeft géén ketting

Een fiets zonder ketting? Yep, tegenwoordig kan alles en dus ook fietsen zonder ketting. Brik Bikes hebben namelijk een cardanaandrijving. Het nieuwste model van Brik is vormgegeven in samenwerking met Anna van Toor. Helemaal wit, maar hier en daar bruine en gouden details. Mooi is ie he? Check de fietsen van Brikbikes

old dutch trendy fietsen batavus

8. De Old Dutch omafietsen van Batavus

Misschien komt het doordat we er zelf op rijden, maar als er een stadsfiets is die je vaak ziet in de stad dan is het wel de Old Dutch omafiets van Batavus. Simpel, oer degelijk en hij gaat jaren mee.

puch trendy fiets retro

9. De trendy retro fietsen van Puch

Bij fietsmerk Puch kun je retro fietsen vinden maar met alle mogelijkheden van een fiets van nu. Hierboven zie je een van hun damesmodellen in de kleur stone grey. Een Puch stadsfiets kun je al vinden vanaf 389.00.

trendy fiets MBM

10. Hippe, zomerse MBM bikes

MBM bikes is een Italiaans fietsenmerk en maken allerlei soorten fietsen, waaronder ook deze toffe beach cruiser met de naam Honolulu.

Online een van deze trendy fietsen kopen?

Voor sommige fietsen kun je het beste terecht bij het betreffende merk of bij je fietsenmaker, maar er zijn ook webshops waar veel toffe fietsen worden verkocht zoals:

Wil je meer gave fietsen ontdekken? Een tijdje terug publiceerde we nog een artikel over mooie tweewielers, je vindt hem hier: 13x de meest urban & hippe fietsen!