Ixxi reisfoto's

Travel essentials: IXXI van je reisfoto’s

Tijdens elke reis maak ik altijd eindeloos veel foto’s. Met als resultaat uren zoeken voor ik de mooiste heb uitgekozen voor een blogpost, social media berichtje of fotoboek. Uiteindelijk zijn er nu een aantal waar ik echt verliefd op ben. Bij het zien van die foto’s ben ik even terug op die plek met als gevolg een instant happiness gevoel. Best gek, aangezien ik sommige al meer dan 1000 keer heb gezien. Van mijn 24 mooiste momenten heb ik nu een IXXI gemaakt. Een super leuk concept waarbij je op een eenvoudige en persoonlijke manier een wanddecoratie van je foto’s kunt maken. In mijn creatie hangen foto’s waarbij de ene is gemaakt tijdens mijn wereldreis een aantal jaar terug, een andere foto vorig jaar in Myanmar of tijdens ons backpack avontuur door Mexico. Benieuwd hoe het is geworden? Check het resultaat hieronder!

Where to shop?

Mijn IXXI heb ik online besteld, maar het kan kloppen dat je ze ook wel eens in winkels bent tegengekomen. Zo worden IXXI’s van bekende kunstwerken ook verkocht in winkels als de Bijenkorf. Ik vond het leuker om er zelf een te maken en dat kan gemakkelijk via de IXXI website. Daar vind je een online module waar je je eigen foto’s in kunt uploaden. Allereerst bepaal je het formaat van je IXXI. Zo koos ik een formaat van 240 bij 20, maar bij het ontvangen van alle foto’s zag ik dat 4 bij 6 toch mooier zou staan. Gelukkig zaten er genoeg plakranden en kruisjes bij, zodat we nog een en ander konden verschuiven. Na het uploaden kies je uit op welke plek jij je foto’s wilt hebben qua indeling en in feite ben je dan al klaar! Paar dagen later ontvang je je IXXI thuis inclusief handleiding, maar ook krijg je in je mail een handig filmpje waarin wordt uitgelegd hoe je je IXXI in elkaar kunt zetten. Mijn IXXI kostte 62,05 euro, maar je kan hem zo groot of klein maken als je zelf wilt en dat bepaalt uiteindelijk ook jouw prijs.

Wat doe jij met je reisfoto’s?

Het is altijd leuk om te horen wat anderen doen met hun reisfoto’s en natuurlijk ben ik benieuwd wat je vindt van de IXXI? Laat hieronder een berichtje achter of stuur iets op social media!