Tijdens elke reis maak ik altijd eindeloos veel foto’s. Met als resultaat uren zoeken voor ik de mooiste heb uitgekozen voor een blogpost, social media berichtje of fotoboek. Uiteindelijk zijn er nu een aantal waar ik echt verliefd op ben. Bij het zien van die foto’s ben ik even terug op die plek met als gevolg een instant happiness gevoel. Best gek, aangezien ik sommige al meer dan 1000 keer heb gezien. Van mijn 24 mooiste momenten heb ik nu een IXXI gemaakt. Een super leuk concept waarbij je op een eenvoudige en persoonlijke manier een wanddecoratie van je foto’s kunt maken. In mijn creatie hangen foto’s waarbij de ene is gemaakt tijdens mijn wereldreis een aantal jaar terug, een andere foto vorig jaar in Myanmar of tijdens ons backpack avontuur door Mexico. Benieuwd hoe het is geworden? Check het resultaat hieronder!

Where to shop?

Mijn IXXI heb ik online besteld, maar het kan kloppen dat je ze ook wel eens in winkels bent tegengekomen. Zo worden IXXI’s van bekende kunstwerken ook verkocht in winkels als de Bijenkorf. Ik vond het leuker om er zelf een te maken en dat kan gemakkelijk via de IXXI website. Daar vind je een online module waar je je eigen foto’s in kunt uploaden. Allereerst bepaal je het formaat van je IXXI. Zo koos ik een formaat van 240 bij 20, maar bij het ontvangen van alle foto’s zag ik dat 4 bij 6 toch mooier zou staan. Gelukkig zaten er genoeg plakranden en kruisjes bij, zodat we nog een en ander konden verschuiven. Na het uploaden kies je uit op welke plek jij je foto’s wilt hebben qua indeling en in feite ben je dan al klaar! Paar dagen later ontvang je je IXXI thuis inclusief handleiding, maar ook krijg je in je mail een handig filmpje waarin wordt uitgelegd hoe je je IXXI in elkaar kunt zetten. Mijn IXXI kostte 62,05 euro, maar je kan hem zo groot of klein maken als je zelf wilt en dat bepaalt uiteindelijk ook jouw prijs.

Wat doe jij met je reisfoto’s?

Het is altijd leuk om te horen wat anderen doen met hun reisfoto’s en natuurlijk ben ik benieuwd wat je vindt van de IXXI? Laat hieronder een berichtje achter of stuur iets op social media!

Over de auteur

Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

8 reacties

  • Roëll de Ram

   Jaa gaaf he! Ben ook mega blij met die van mij :) en het is toch wel echt een unieke manier om iets met je reisfoto’s te doen!

   Beantwoorden
 1. Liese

  Wat een leuk idee! Ik doe eigenlijk nooit echt iets met reisfoto’s. Ben wel van plan om eens ik alleen ga wonen een gigantische wereldkaart op te hangen, met een foto van elke plek die ik al bezocht en een punaise op de juiste plaats op de kaart erbij :)

  Beantwoorden
  • Roëll de Ram

   Gaaf idee! Als je het een keer hebt gemaakt, let me know :) ben benieuwd naar het resultaat!

   Beantwoorden
 2. Chantal

  Wat een ontzettend leuk idee. Ik heb vorig jaar een houten frame voor 24 foto’s gekocht en daarin mijn mooiste foto’s van mijn reis naar India en Nepal geplaatst. Verder merk ik dat ik voor het maken van een mooi fotoalbum eens goed moet van zitten. Ik maak altijd zo veel foto’s tijdens mijn reizen :-)

  Beantwoorden
  • Roëll de Ram

   Dat is ook een heel gaaf idee! En ja fotoalbums… wat gaat daar veel tijd in zitten, ik ken dat gevoel meer dan goed ;) vooral na onze wereldreis, zo’n dik boek heb ik nog nooit gemaakt!

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.