Lockjaww telefoonhouder vliegtuig Netflix

Deze telefoonhouder gaat elke vlucht of treinreis zóveel chiller maken!

Netflix jij ook vaak in de trein? Of kijk je vaak series op je telefoon in het vliegtuig? Dan weet je vast hoe irritant het is om constant je smartphone vast te moeten houden of dat hij weg glijdt, als je hem nét handig hebt neergezet. Gelukkig zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste reisgadgets en we hebben nu iets ontdekt wat jouw leven heel veel chiller gaat maken! Deze telefoonhouder is namelijk speciaal gemaakt voor het vliegtuig en de trein!

Nooit meer je telefoon vasthouden of zien weg glijden tijdens het serie kijken

Met de travel gadget van Lockjaww kun je jouw telefoon super makkelijk ophangen aan de stoel voor je. De telefoonhouder van Lockjaww is namelijk zo gemaakt, dat je heel snel je telefoon in het vliegtuig of de trein kunt vastmaken. Hierdoor kun je zonder verkrampt te zitten en nekpijn, heel relaxed je eigen series kijken. En ook fijn: zo’n houder kost niet meer dan twee tientjes!

De telefoonhouder die elke reiziger wilt hebben: Lockjaww

Lockjaww telefoonhouder vliegtuig Netflix

5 redenen waarom je ook een Lockjaww in je handbagage moet doen

1. In sommige vliegtuigen zit geen inflight systeem of je kan alleen hele oude series en films kijken. Als je dan zelf je telefoon mee hebt waar toffe series of films op staan, weet je zeker dat je altijd vermaak bij je hebt. Zorg dat je ook een Lockjaww in je tas stopt en je bent er ook van verzekerd dat je je telefoon relaxt kunt ophangen.

2. Op je telefoon iets kijken gaat tegenwoordig steeds makkelijker doordat Netflix, maar ook Videoland sinds een tijdje een offline modus heeft. Je kan dus thuis opzoeken wat je wilt kijken en als je dat goed instelt, kun je in het vliegtuig of in de trein gewoon zonder wifi je favoriete programma’s kijken.

3. Serieus, hoe irritant is het als je je telefoon de hele tijd moet vasthouden?! Als je een beetje ontspannen wilt kijken, dan is het gewoon zoveel relaxter als je jouw telefoon niet de hele vlucht in je han hoeft te houden. Je kan natuurlijk je tafeltje neerklappen en je telefoon daarop zetten, maar grote kans dat hij binnen een paar minuten begint weg te glijden. Bovendien zorgt dat naar beneden kijken ook weer voor nekpijn… dus hoe chill zou het zijn als je jouw telefoon recht voor je kunt ophangen?

4. De telefoonhouder van Lockjaww past in alle vliegtuigen (oke alleen als je geen stoel voor je hebt, wordt het ietsje lastiger) en daarnaast past het ook in de meeste treinen. Voor de NS treinen is zelfs een speciale clip gemaakt, zodat het daar sowieso in past.

5. Zo’n houder kun je mega klein opvouwen, waardoor het echt niet veel ruimte in neemt en het prima in je handbagage past. Oh en ook chill: Je kan de houder zo instellen dat er ook een mini tablet inpast of een eReader. Ook als je dus iets anders dan een telefoon hebt, kun je het super goed gebruiken.

Telefoonhouder trein Lockjaww NS intercity

Waar kun je de telefoonhouder van Lockjaww bestellen

Je kan deze telefoonhouder gewoon online bestellen bij de Nederlandse website www.lockjaww.eu. De prijs voor één houder is 19,95 euro en daar komen nog verzendkosten bij. Benieuwd geworden? Je kan op de site ook meer over deze telefoonhouder lezen.

Bestellen

Lockjaww Winactie

Zo’n telefoonhouder winnen? Doe mee aan de winactie op Facebook! Laat weten wat je volgende reisbestemming is en met wie jij serie wilt kijken in het vliegtuig of de trein.