Een romantisch cadeau voor een reiziger scoren? Met deze 7 tips heb je zeker succes!

Wil je tijdens Valentijn of zomaar tussendoor scoren bij je geliefde met een romantisch cadeau? Wij hebben 7 tips voor je op een rij gezet en onderaan vind je een aantal andere artikelen waarin je nog meer cadeau inspiratie vindt.

Romantisch cadeau voor een reiziger

1. Boek een romantisch reisje

Misschien een beetje voor de hand liggend, maar hiermee heb je gegarandeerd succes bij iemand die van reizen houdt. Boek een romantisch reisje: Ga bijvoorbeeld terug naar de plek waar jullie voor het eerst samen op vakantie gingen of plan een citytrip naar een stad die één en al romantiek ademt. Denk aan Parijs, Venetië, Rome of Stockholm. Flesje prosecco, cava of champagne in je koffer en een reservering bij een leuk restaurant en je cadeau is compleet! Meer inspiratie nodig? Hier hebben een top 10 van romantische steden gemaakt.

2. Nieuwe travel-gear met een romantische touch

Bestel voor je liefde een Lonely Planet van jullie volgende reisbestemming (praktisch én romantisch) en voorzie de eerste pagina van een lief verhaal of mooie quote. Of maak je vriendin blij met sexy rode lingerie van de Hunkemöller of H&M, hebberigmakende damesschoenen van Sacha (hakken, slippers, enkellaarsjes, waar wordt een meisje niet blij van?) of een mooie ketting, ring of armband (hier vind je sieraden met een reislustig tintje). Zoek je iets voor je vriend? Ga voor boxers, een geurtje of lekkere set doucheproducten in handbagage formaat.

romantisch cadeau Hema valentijn spullen

3. Een vintage koffer vol Valentijns goodies

Scoor bij een tweedehandswinkel of op een rommelmarkt een vintage koffer en vul deze met een overdaad aan Valentijns goodies. Chocolade hartjes, rode confetti, roze champagne, zoete bonbons, een polaroid camera, ballonnen in de vorm van een hart en een kaart vol lieve woorden. Bij de Hema kun je voor een tientje of twintig euro met gemak een koffer vullen met Valentijn producten!

4. Voor de lange afstandsrelatie: Srprs.me

Srprs.me heeft deze Valentijn een hele toffe reis bedacht, namelijk de Meet-me-halfway-reis. Dit is perfect voor geliefdes die een lange afstandsrelatie hebben. Jullie worden met deze srprs.me reis namelijk vanuit jullie eigen steden op een verrassingsavontuur gestuurd. Dankzij de Meet-me-halfway-actie treffen jullie elkaar uiteindelijk in een Europese stad. Romantisch toch?

5. Doe een doosjes of tasje vol romantische reisherinneringen cadeau

Bij Kindred Spirits kun je hele mooie etuis en doosjes vinden. Etuis in blauwe en roze aztec prints of juist van die toffe Berber Baskets in zwart wit waarin je nog veel meer kwijt kunt. Vul zo’n etui of box met mooie reisherinneringen. Denk aan foto’s, lieve briefjes, visitekaartjes van restaurants waar jullie zijn geweest, gelukskoekjes of een klein cadeautje zoals een sieraad. Zo heb je binnen no time een romantisch cadeau dat perfect is voor een reiziger!

Backpack Bestemmingen Boek cadeau reiziger

6. Romantisch en persoonlijk: Een fotoboek of schrijf iets in een mooi reisboek

Optie 1: Maak een mooi fotoboek met Albelli waarin je foto’s van jullie reizen stopt, toffe quote en reisverhalen. Of kies voor een mooie leren bundel, print zelf je foto’s uit en plak alles er zelf in. Zo heb je een persoonlijk én romantisch cadeau!

Optie 2: Deze optie is voor wie misschien nog niet zoveel foto’s samen heeft of geen zin hebt om een heel fotoboek in elkaar te knutselen. Je kan namelijk ook gewoon een heel tof reisboek kopen en voorin iets liefs schrijven. Denk aan het boek Backpack Bestemmingen als je geliefde een beetje avontuurlijk is. Schrijf voorin een persoonlijk berichtje en vertel welke plekken je nog samen zou willen ontdekken. Zo heb je meteen een heel romantisch én reislustig cadeau!

Romantisch cadeau reiziger uitje strand

7. Ga op een uitje in Nederland: Escape Room, Schaatsen of op zoek naar Schotse Hooglanders

Je hoeft echt niet naar het buitenland om iets leuks te doen. Ook in Nederland kun je genoeg avontuurlijke of romantische uitjes bedenken. Ga bijvoorbeeld de ultieme relatietest aan en laat jullie samen opsluiten in een Escape Room, alleen door goed samen te werken en elkaar gerust te stellen kunnen jullie ontsnappen. De echte daredevils gaan naar de engste escape room van Nederland. Wil je iets romantisch doen met Valentijn? Ga samen schaatsen! Of maak een mooie wandeling langs het strand en door de duinen. In de buurt van Bloemendaal en Parnassia vind je de Kennemerduinen en hier kun je Schotse Hooglanders proberen te spotten!

Heb je meer tips nodig? In deze artikelen vind je meer romantische cadeaus: