Reisgidsen Nederland reisgids

Reisgidsen Nederland: 3 aanraders!

Nu we een stuk minder kunnen en mogen reizen, moeten we wat meer in Nederland op avontuur en gelukkig… kan dat heel goed! Dat vinden wij niet alleen, maar ook de makers van verschillende Nederland reisgidsen! Om jou ook een beetje enthousiaster te maken over het ontdekken van ons eigen land en om je te motiveren om vaker dicht bij op vakantie en avontuur te gaan, hebben we een overzichtje gemaakt van onze 3 favoriete reisgidsen over Nederland. Benieuwd welke je echt moet hebben? Of cadeau moet doen aan een ander? Scroll gauw verder en ontdek onze tips:

3 x Reisgidsen Nederland

reisgidsen nederland Verliefd-op-Nederland

Bestel Verliefd op Nederland

 

1. Verliefd op Nederland – Een complete reisgids over Nederland

Het boek Verliefd op Nederland gaat over de meest bijzondere plekken dicht bij huis. Je leest alles over de mooiste kastelen, bijzondere accommodaties om in te overnachten, lokaal eten dat je ooit wilt proeven, unieke kunstobjecten en musea waar je ooit wilt zijn geweest, indrukwekkende natuur en tips voor stedentrips. Het is een complete reisgids over alles wat Nederland je te bieden heeft! Wil jij ook verliefd op Nederland worden? Dan is dit boek echt een musthave! (Oh en leuk om te weten: in de eerste week van de lancerin was dit boek al een bestseller in Nederland!) Bestel via Bol.com (met gratis verzending)

Hoe duur is Verliefd op Nederland?
Het boek kost 22,50 euro en kan je bestellen op Bol.com. Verzendkosten zijn inbegrepen.
Hoe dik is Verliefd op Nederland?
Verliefd op Nederland is 192 pagina’s dik en staat naast tekstuele tips ook bomvol waanzinnig mooie foto’s. Het is daardoor ook echt een boek om bij weg te dromen.
Wie is de auteur?
Roëll de Ram, reisblogger en oprichtster van WeAreTravellers, is de auteur van het boek Verliefd op Nederland. Twee jaar voor de lancering van deze Nederland reisgids publiceerde ze haar eerste boek dat juist over verre reizen ging en over backpacken. Dit was het boek Backpack Bestemmingen. Inmiddels werkt ze aan haar derde boek en krijgt een naam in de lijn van Verliefd op Nederland. Het volgende boek gaat namelijk Verliefd op Europa heten en over de mooiste plekken, rondreizen en treinreizen in Europa.

Reisgidsen Nederland wandellust

Bestel Wandellust

 

2. Wandellust – Een reisgids over Nederland voor wie wilt wandelen

In het boek Wandellust lees je alles over de mooiste wandelpaden in Nederland en ontdek je hoe leuk wandelen is. En of het moeilijk is? Nee joh, je hebt echt niet per se windjacks en bergschoenen nodig, wandelen kan overal! Waar jij maar wilt! Ontdek Nederland te voet met deze reisgids en laat je meevoeren naar de mooiste wandelpaden en gebieden. Bestel op Bol.com

Hoe duur is Wandellust?
Het boek kost 21,99 euro.
Hoe dik is Wandellust?
Wandellust is 224 pagina’s dik.
Wie is de auteur?
Cynthia Schultz, ook wel bekend als Miss Lipgloss en van Cynthia.nl, is de schrijfster van het boek Wandellust. Al eerder gaf ze het werkboek Structuurjunkie uit wat een werkboek is dat je helpt om beter structuur aan te brengen in je dagelijks leven en op werkgebied. Naast dat Cynthia een ultieme planner is, is ze ook een echte wandelfanaat en daarom verscheen onlangs het boek Wandellust.

reisgidsen nederland 1000 dingen

Bestel 1000 dingen doen

 

3. 1000 dingen doen in Nederland – Een lijst met uitjes

De reisgids 1000 dingen doen in Nederland staat bomvol compacte tips, als je een keer niet weet wat je moet doen sla je dit boek open en probeer je een van de 1000 uitjes uit. Je kan dan survivallend boven de koeien belanden, overnachten in een knus vogelhuisje of juist uitgedaagd worden om de code op te lossen van een spannende escaperoom. Kortom, het is een Nederlandse reisgids met heel wat originele uitjes! Bestel hier op Bol.com

Hoe dik is 1000 dingen doen in Nederland?
De reisgids 1000 dingen doen in Nederland is 320 pagina’s dik.
Wie is de auteur?
Jeroen van der Spek is de auteur van dit boek. Hij is een echte reisjournalist en gek op alles wat met Nederland te maken heeft. Daarnaast is hij ook fotograaf en heeft naast dit reisboek ook een aantal andere boeken op zijn naam staan. Denk bijvoorbeeld aan hete boek De gekste plek van Nederland, De gekste plek van België, het boek Winter! Hollandse feesten, feiten & tradities en ook de reisgids Holland Highlights. Zijn boeken worden bij verschillende Nederlandse uitgeverijen uitgegeven.

Wat lijkt jou de tofste reisgids over Nederland?

Wij houden van boeken met mooie foto’s én concrete tips, zoals Verliefd op Nederland ook heeft, maar we zijn heel benieuwd naar wat jij een goede of mooie reisgids over Nederland vindt? Laat je favoriet hieronder weten en als we nog andere reisgidsen aan dit lijstje moeten toe voegen, horen we dat ook heel graag!

Verliefd op Nederland banner 2