mysteryland 2020

Hierom wil jij naar Mysteryland 2020!

Yes de Early Bird Tickets voor Mysteryland 2020 gaan in de verkoop én binnenkort wordt de line-up bekend gemaakt (al kan het niet anders dan dat deze weer onwijs vet is, vorig jaar zagen we Martin Garrix, Sigala en Ryan Marciano & Sunnery James voorbij komen). Hoogste tijd om jullie 5 redenen te geven waarom jullie naar dit ultieme festival in ons eigen Nederland willen!

2020 mysteryland tickets grootste festival nederland

1. Een van de grootste festivals van Nederland

Wist je dat Mysteryland een van de grootste festivals van Nederland is? Met zoveel stages en een reusachtige camping was ook niet anders te verwachten en om je even wat oude cijfers te geven, er komen ongeveer 100.000 bezoekers! Die komen trouwens niet alleen uit Nederland, maar vanover de hele wereld vliegen mensen naar ons landje zodat ze bij dit extreme feest kunnen zijn!

2. Er komen elk jaar mega grote namen

Er treden elk jaar onwijs toffe namen op bij Mysteryland, denk bijvoorbeeld aan Martin Garix, Claptone, Sunnery James & Ryan Marciano of Dimitri Vegas & Like Mike. Gegarandeerd los gaan dus! Op 4 februari 2020 wordt de line-up van dit jaar bekend gemaakt, dus hou de site en socials van Mysteryland in de gaten!

mysteryland 2020

3. De aankleding van de stages is bizar vet

Damn… het maakt niet uit naar welke stage je gaat, want serieus elke stage, groot of klein, is zo vet aangekleed. Als er iets is dat de organisatie van Mysteryland kan dan is het een soort andere wereld creëren inclusief reusachtige stages en de beste lichtshows. Check even de foto’s in dit artikel en bedenk er dan nog even bij dat je overal en nergens ook nog allerlei toffe en bizarre dingen tegen komt!

Denk bijvoorbeeld aan Martin Garix, Claptone, Sunnery James & Ryan Marciano of Dimitri Vegas & Like Mike. Gegarandeerd los gaan dus!

4. Campings zijn er chiller dan je denkt

Wij sliepen vorig jaar twee nachten op de camping en uitgezonderd van het groepje techno Duitsers dat naast ons stond, was de camping chiller dan gedacht! Om af te koelen is er een water glijbaan, er zijn jacuzzi’s, de douches worden best goed schoon gehouden en je kunt makkelijk lekker eten en drinken scoren maar het is ook geen probleem om zelf een en ander mee te nemen! Ook zijn er camping-guards die je helpen bij het vinden van een plekje!

Waarom naar mysteryland 2020

5.  Er zijn zoveel muziekgenres dat er voor iedereen wel iets tofs is

Of je nou van house, urban, techno of keiharde hardstyle houdt, er zijn zoveel stages te vinden dat er gegarandeerd wat voor je bij zit. Check binnenkort de line-up van dit jaar op de Mysteryland site!