Formentera ibiza foto's zee

Door deze 25 foto’s wil jij ook naar adembenemend Formentera naast Ibiza

Een eiland naast Ibiza? Eh… Ja en ook nog eens een adembenemend mooi eilandje! Ik krijg altijd dezelfde reacties als ik vertel over Formentera: “Formen-wat?” Het is dan ook niet het meest bekende eilandje van Spanje, maar na het zien van deze foto’s hoop ik dat ik je snel kan overtuigen om ook een keer te gaan. De blauwe zee, de witte stranden en de versierde straten – het lijkt alsof je regelrecht een schilderij instapt. En het is ook nog eens zo dichtbij! Benieuwd geworden? Check de foto’s hieronder:

Formentera in foto’s

→ Hotel tip voor Formentera: Hotel Casbah

Wat te doen op Formentera Wat te doen op Formentera Ibiza hippie Waarom naar formentera ibiza formentera vuurtoren ibiza eiland formentera hagedisje kleuren wijngaard formentera tips doen op formentera dorpjes bloemen boot formentera haventje wat te doen op formentera bezoek Sant Francesc casbah hotel formentera tips formentera blauw water bootje Wat te doen op formentera ga naar Sant Francesc Formentera ibiza foto's zee formentera oude boot hippie markt op formentera doen Wat te doen op Formentera pirata bus Wat doen op Formentera hippiemarkt ibiza formentera huisje sinasappelboom formentera viewpoint vanaf boven Formentera Casbah hotel tip doen op formentera wijngaarden Doen op formentera wijn proeven wat te doen op formentera casbah hotel hippiemarkt formentera tips

Al zin gekregen om naar Formentera te gaan?

Als je nog op zoek bent naar iets om te doen deze zomer, dan raad ik Formentera zeker aan. Laat je onderdompelen in haar bijzondere cultuur, geniet van de gastvrijheid van alle bewoners en – niet te vergeten – drink genoeg sangria! Eerst benieuwd naar meer tips voor Formentera? Lees dan: Wat te doen op Formentera? Het kleine zusje van Ibiza!

Zo kom je op Formentera

Je bereikt Formentera al binnen een paar uur met Vueling en de ferry. Vlieg als eerst naar Ibiza met Vueling vanaf Schiphol en pak vervolgens in de haven van Ibiza de ferry naar het kleine eilandje Formentera. Die duurt ongeveer 30 minuten.