Bijzonder overnachten eindhoven Hotelgift

Met Hotelgift bijzonder overnachten in Eindhoven: Inntel Hotels Art

Soms krijg je van die cadeautjes waar je als reisliefhebber extreem blij van wordt. Mijn dag kon in ieder geval niet meer stuk toen ik de envelop van Hotelgift opende. Voor een X bedrag mocht ik een bijzondere hotelovernachting naar keuze uitzoeken. Op de site staan honderden hotels, dus het was even goed uitzoeken welke stad en welk hotel het vetst zou zijn en uiteindelijk werd de keuze gemaakt. Onze overnachting zou in het Inntel Hotels Art in Eindhoven zijn, een bijzonder hotel en lekker dichtbij. Het Inntel Hotels Art is gevestigd in een monumentaal pand waar je omringd wordt met luxe, heerlijke bedden, lekker ontbijt en ohja niet te vergeten een mega jacuzzi midden in je hotelkamer!

Een bijzonder weekendje Eindhoven

Het Inntel Hotels Art is gevestigd in het centrum van Eindhoven, binnen 5 minuten kun je vanaf het centraal station bij het hotel zijn. Eindhoven is misschien geen Amsterdam of Maastricht, maar zeker een bruisende stad waar genoeg te beleven is tijdens een weekendje weg. Je kunt er winkelen, uitgaan, heerlijk uit eten en diverse musea bezoeken. Het leuke aan een citytrip in Eindhoven is dat alles in de stad binnen handbereik is. In één weekend kan je werkelijk het hele stadscentrum gezien hebben en je hoeft er niet per se de metro of fiets voor te pakken.

Bijzonder overnachten eindhoven Hotelgift

bijzonder overnachten eindhoven philips fabriek bijzonder overnachten eindhoven HotelGift jacuzzi bijzonder overnachten eindhoven tips Bijzonder overnachten in Eindhoven bij inntel

Bijzonder overnachten in Eindhoven met Hotelgift

Toen we aankwamen in het hotel viel ons gelijk op hoe artistiek het Inntel Hotels Art is ingericht. De naam deed het al vermoeden, maar bij aankomst werd ook daadwerkelijk bevestigd dat dit een perfecte plek is voor een bijzondere overnachting. Het gebouw zelf heeft een unieke vorm, de lobby is tof ingericht en alles is net even anders dan in standaard hotels. Alle kamers in het hotel hebben bijvoorbeeld een eigen uniek design en bieden alle luxe die je maar kan wensen voor een weekendje weg. Het hotel is grotendeels een monumentaal pand en staat bekend als de lichttoren van Eindhoven. Dit gebouw was vroeger de oude Phillips fabriek en die geschiedenis probeert het Inntel Hotels Art ook weer tot leven te brengen. In het hotel zie je bijvoorbeeld veel oude reclameposters van lampen terug die ooit gemaakt zijn in de fabriek.

Ultiem chillen in je hotelkamer en de rest van het hotel

Bij aankomst in onze hotelkamer werden we nog eens verrast, want daarin stond een gigantisch grote jacuzzi. De kamer waarin wij mochten overnachten had verder een luxe boxspring, het was stijlvol ingericht en de wand was versierd met een reclameposter van Phillips. In het midden van de kamer stond een kast die werkte als afscheiding tussen de boxspring en de jacuzzi. Dit zorgde voor een fijne sfeer in de kamer en je kon gevoelsmatig echt even je eigen wellness creëren, heel relaxed! Is dit nog niet genoeg? Dan zijn in het hotel ook mogelijkheden om een Spa behandeling te boeken, je kan gebruik maken van de sauna en er is een sportschool waar je helemaal los kan gaan. Het is dat wij Eindhoven nog niet goed kenden en ook even de stad in wilden, maar je kan je met gemak een dag of twee bij Inntel Hotels Art vermaken.

Bijzonder overnachten Eindhoven met HotelGift

Ook een keer bijzonder overnachten met Hotelgift?

Je kan op de website van Hotelgift zelf je giftcard samenstellen en bestellen. Als je het cadeau doet hoef je dus ook niet meteen te kiezen waar je wilt overnachten, want dat kan degene die het cadeau krijgt zelf bepalen. Als gever kies je uiteraard wel zelf hoeveel tegoed op de kaart komt te staan. Je kan kiezen voor een zelf geprinte variant van de cadeaubon of laat een gouden fysieke gift card bij je thuis bezorgen (dit is wel echt een aanrader, want de giftcards zien er heel tof uit, check de foto hierboven). Naast Eindhoven zijn er trouwens wereldwijd honderden hotels te boeken, je hoeft dus niet per se iets in Nederland uit te kiezen.