Soms zie je video’s waardoor je meteen je spullen wilt pakken en niet alleen op reis wilt, maar ook per direct zou willen verhuizen naar een ander deel van de wereld. Dat gevoel hadden wij precies toen wij onderstaande video van Rome zagen… De eeuwen oude gebouwen, het romantische sfeertje, geheime plekjes die je alleen kent als je er woont, het rijden op zo’n vintage scooter, het goddelijke Italiaanse eten. Yep alles komt voorbij op een super toffe manier. Videomaker en fotograaf Oliver Astrologo heeft echt op perfecte wijze Rome in beeld gebracht. Je ziet de stad door de ogen van haar bewoners en je ontdekt niet alleen bekende plekken maar ook stukjes Rome die je misschien nog niet eerder hebt gezien. Van de film locaties heeft hij gelukkig een kaartje gemaakt op Google, zodat je er zelf eventueel ook naartoe kunt! Check hier alle filmlocaties in Rome van Oliver Astrologo en bekijk natuurlijke heel gauw onderstaande video:

Door deze video wil je meteen naar Rome verhuizen

Meer videos van Oliver Astrologo bekijken of benieuwd hoe hij deze film gemaakt heeft?

Wil je meer over deze video te weten komen? Op de site van Vimeo staat meer over deze film: “R O M A”. Je kunt in de beschrijving onder andere meer lezen over hoe Oliver Astrologo de film gemaakt heeft, waar hij de opnames heeft gemaakt en je kan via zijn profiel ook andere toffe video’s bekijken van onder andere Cuba, Myanmar en Venetië.

→ Bekijk hier al onze Italie artikelen

Over de auteur

De redactie van We Are Travellers deelt dagelijks nieuwe reistips over mooie bestemmingen of handige travel gadgets. Volg ons op social media of schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van dit online travel magazine!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.