sziget festival 2018

7 dagen Sziget in 7 minuten, na deze Sziget aftermovie 2017 wil je meteen tickets kopen

Dit jaar ging een van onze bloggers naar Sziget en schreef daar al een onwijs toffe blog over, maar deze week is ook de Sziget aftermovie 2017 uitgekomen en die willen we natuurlijk graag aan jullie laten zien! In iets meer dan 7 minuten reis je mee door de 7 dagen Sziget van 2017. Je ziet optredens van grote namen, maar ook komen er genoeg voorstellingen voorbij, chillende mensen, feestende mensen, blije mensen en ja… eigenlijk blijkt al binnen enkele secondes dat echt alles kan op Sziget. Oh en ook tof: De video start met de hit ‘Amígo’ van de Nederlandse Chef’Special! Was jij er bij dit jaar? Of denk je na om dit jaar naar Sziget gegaan? Check gauw de aftermovie:

Sziget Aftermovie

Tracks in de Sziget Aftermovie 2017

Benieuwd naar de andere nummers uit de Sziget 2017 aftermovie? Hieronder vind je alle tracks:

  • Chef’Special – Amígo
  • Galantis – Rich Boy
  • Major Lazer – Blaze Up The Fire
  • Goran Bregocić – Balkaneros (ft. The Gipsy Kings)
  • P!nk – Raise Your Glass
  • Dimitri Vegas & Like Mike vs David Guatta – Complicated (ft. Kiiara)
  • Oh Wonder – Ultralife

sziget 2018

Al zin in Sziget? De eerste tickets zijn in het eind van het jaar al te koop!

Door de aftermovie krijg je niet alleen een idee van Sziget 2017, maar wordt ook alvast naar het volgende jaar gekeken. Het thema van Sziget 2018 stond namelijk in het teken van de Love Revolution. Oftewel dat Sziget echt een feest is voor iedereen waar alle soorten mensen en culturen samen komen.

Ticketverkoop Sziget

De ticketverkoop voor Sziget start vaak begin november. Je kan dan een 7-day-pass kopen, een 3-day-pass of voor een dag. De prijzen zijn vaak het goedkoopst als je het in de early bird sale koopt.

→ Bekijk hier al onze Hongarije artikelen