sziget festival 2018

7 dagen Sziget in 7 minuten, na de Sziget aftermovie 2017 wil je meteen tickets voor 2018

Dit jaar ging een van onze bloggers naar Sziget en schreef daar al een onwijs toffe blog over, maar deze week is ook de Sziget aftermovie 2017 uitgekomen en die willen we natuurlijk graag aan jullie laten zien! In iets meer dan 7 minuten reis je mee door de 7 dagen Sziget van 2017. Je ziet optredens van grote namen, maar ook komen er genoeg voorstellingen voorbij, chillende mensen, feestende mensen, blije mensen en ja… eigenlijk blijkt al binnen enkele secondes dat echt alles kan op Sziget. Oh en ook tof: De video start met de hit ‘Amígo’ van de Nederlandse Chef’Special! Was jij er bij dit jaar? Of denk je na om in 2018 naar Sziget gegaan? Check gauw de aftermovie:

Sziget Aftermovie 2017

Tracks in de Sziget Aftermovie 2017

Benieuwd naar de andere nummers uit de Sziget 2017 aftermovie? Hieronder vind je alle tracks:

  • Chef’Special – Amígo
  • Galantis – Rich Boy
  • Major Lazer – Blaze Up The Fire
  • Goran Bregocić – Balkaneros (ft. The Gipsy Kings)
  • P!nk – Raise Your Glass
  • Dimitri Vegas & Like Mike vs David Guatta – Complicated (ft. Kiiara)
  • Oh Wonder – Ultralife

Al zin in Sziget 2018? De eerste tickets zijn sinds deze maand te koop!

Door de aftermovie krijg je niet alleen een idee van Sziget 2017, maar wordt ook alvast naar volgend jaar gekeken. Het thema van Sziget 2018 staat namelijk in het teken van de Love Revolution. Oftewel dat Sziget echt een feest is voor iedereen waar alle soorten mensen en culturen samen komen.

Ticketverkoop Sziget 2018

De ticketverkoop voor Sziget 2018 is begin november gestart, de early birds zijn dus al te koop waardoor je een beetje kunt besparen op jouw festival tickets. Zo kun je nu een 7-day-pass kopen voor 275 euro in plaats van 325 en een 5-day-pass is nu 250 euro in plaats van 299 euro. Ga je liever 3 dagen? Dan kun je nu een ticket kopen voor 179 euro in plaats van 199 euro. Ook de day passes zijn goedkoper. Hier vind je alle early birds tickets voor Sziget

→ Bekijk hier al onze Hongarije artikelen