Soms komen wij reisvideo’s tegen die we meteen met jullie willen delen. Zo ook de video van Erik Schra, hij reisde met een groep af naar Oost Groenland. Met lokale Groenlanders bezocht hij de tofste plekken en van die reis maakte hij onderstaande video. Een video waardoor Groenland meteen een plekje hoger op jouw bucketlist komt te staan! Een van de tofste activiteiten tijdens deze reis? Een sledetocht met husky’s van 5 dagen langs de meest indrukwekkende en ongerepte natuur die je ooit zal zien.

Door deze beelden wil jij ook naar Groenland op reis

Reizen in Groenland…? Waar ligt Groenland eigenlijk?

Wist je dat Groenland een autonoom gebied binnen het Koninkrijk van Denemarken is? Hierdoor valt het ook onder de categorie “Europa” op onze site, terwijl je geografisch gezien zou kunnen denken dat het bij Noord-Amerika hoort. Groenland ligt bovendien een stuk verder dan Denemarken zelf, ten westen van IJsland en ten oosten van Canada, tussen de Noordelijke IJszee en de Atlantische Oceaan in.

→ Bekijk hier al onze Groenland artikelen

Over de auteur

De redactie van We Are Travellers deelt dagelijks nieuwe reistips over mooie bestemmingen of handige travel gadgets. Volg ons op social media of schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van dit online travel magazine!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.