Sao Luis

Bezienswaardigheden & highlights op de kaart van Brazilië

Op deze kaart van Brazilië hebben wij de leukste bezienswaardigheden verzameld. Denk aan leuke kustplaatsen zoals Fortaleza of Pipa, de grote stad Rio de Janeiro, maar ook aan bijzondere natuurgebieden. Zoals Foz do Iguacu, de Pantanal, de Amazone en het nog enigszins onbekende Lencois Maranhenses. Bekijk deze en andere bezienswaardigheden op deze kaart van Brazilië. Gebruik de knoppen aan de linkerkant van de kaart om meer details van de landkaart van Brazilië te bekijken of klik op een van de aanwijzers en lees meer over die bestemming.

Waar wil je meer over lezen?

Kaart Brazilië

Kaart Brazilie Backpack Bestemmingen Boek cadeau

In ons boek Backpack Bestemmingen staat een uitgebreide route voor een reis door Brazilië, bestel het boek online via Bol.com

Wil je meer lezen over de hoogtepunten op deze kaart van Brazilië? Bekijk dan de andere artikel op We Are Travellers die we speciaal hebben geschreven voor Brazilië liefhebbers. Daarin staan ook handig tips over vaccinaties, visa en goede reistijden voor Brazilië. Je kunt klikken op een van de linkjes hieronder. Zoek je juist een kaart om mee te nemen voor op reis? Dan raden we je aan om de Lonely Planet over Brazilië te kopen. Hierin staat namelijk een overzichtelijke landkaart van heel Brazilië, maar je vindt ook per stad en gebied kleinere gedetailleerde kaarten die je helpen je reis beter te plannen en vorm te geven.

→ Bekijk hier al onze Brazilië artikelen