Op deze kaart van Brazilië hebben wij de leukste bezienswaardigheden verzameld. Denk aan leuke kustplaatsen zoals Fortaleza of Pipa, de grote stad Rio de Janeiro, maar ook aan bijzondere natuurgebieden. Zoals Foz do Iguacu, de Pantanal, de Amazone en het nog enigszins onbekende Lencois Maranhenses. Bekijk deze en andere bezienswaardigheden op deze kaart van Brazilië. Gebruik de knoppen aan de linkerkant van de kaart om meer details van de landkaart van Brazilië te bekijken of klik op een van de aanwijzers en lees meer over die bestemming.

Kaart Brazilië

Kaart Brazilie Backpack Bestemmingen Boek cadeau

In ons boek Backpack Bestemmingen staat een uitgebreide route voor een reis door Brazilië, bestel het boek online via Bol.com

Wil je meer lezen over de hoogtepunten op deze kaart van Brazilië? Bekijk dan de andere artikel op We Are Travellers die we speciaal hebben geschreven voor Brazilië liefhebbers. Daarin staan ook handig tips over vaccinaties, visa en goede reistijden voor Brazilië. Je kunt klikken op een van de linkjes hieronder. Zoek je juist een kaart om mee te nemen voor op reis? Dan raden we je aan om de Lonely Planet over Brazilië te kopen. Hierin staat namelijk een overzichtelijke landkaart van heel Brazilië, maar je vindt ook per stad en gebied kleinere gedetailleerde kaarten die je helpen je reis beter te plannen en vorm te geven.

→ Bekijk hier al onze Brazilië artikelen

Over de auteur

Redactie We Are Travellers

De redactie van We Are Travellers deelt dagelijks nieuwe reistips over mooie bestemmingen of handige travel gadgets. Volg ons op social media of schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van dit online travel magazine!

4 reacties

  • Roëll de Ram
   Roëll de Ram

   Hi Anouk,
   Ben twee keer in Brazilië geweest, maar beide in de zomer dus helaas niet met NYE! Lijkt me btw wel heel tof! Verder reisde ik daar beide keren met een vriendin, wij hebben ons niet echt onveilig gevoeld maar wel soms straten overgeslagen of ergens omheen gelopen o.i.d. als we het niet helemaal vertrouwde ofzo. Dus wel goed blijven opletten :) veel plezier als je gaat!

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.