Ronde handdoek hipps.nl

Zomer musthave: Ronde handdoek

Wij zijn verliefd. Over onze oren. Liggen constant (op het strand) op een roze wolk. Ehm… roze wolk? Ronde handdoek! Wie @wearetravellersnl volgt op Instagram heeft hem ook al voorbij zien komen. Onze nieuwe grote liefde: De ronde handdoek van Hipps.nl. Hij heeft een zwart met wit printje in een soort aztec patroon (doet ook een beetje denken aan een mandala), aan de zijkant zitten allerlei witte franjes en de stof voelt ook nog eens ontzettend zacht aan die mooi blijft na het wassen. We hadden de handdoek zelf een tijdje geleden ook al op Instagram voorbij zien komen, maar eindelijk is deze zomer musthave ook in Nederland te koop. Tijd om die vale handdoek van jaren terug dus weg te doen en zo’n hippe ronde aan te schaffen!

Musthave: Ronde Handdoek

De ronde handdoek was voorheen alleen te bestellen bij webshops in het buitenland, maar Hipps.nl heeft de ronde handdoek (thank god!) naar Nederland gebracht. Je kan de original roundie dus gewoon online bestellen via shop.hipps.nl. De handdoek kost iets meer dan een handdoekje van H&M, Hema of Ikea, maar wij vinden het prijskaartje van 69,90 meer dan waard. De handdoek is trouwens gemaakt van 100% katoen en heeft een diameter van 160 centimeter. Je kan er dus op zich ook op liggen met twee personen. Ook handig als je gaat backpacken, want dan hoef je samen maar een handdoek mee te nemen en al je strandfoto’s zijn ook nog eens tien keer leuker! Win, win! Wij zaten er zelfs over te twijfelen om de roundie gewoon ergens in huis leuk neer te leggen omdat we er geen genoeg van krijgen, hoebedoel je verliefd haha!

Ronde handdoek van Hipps.nl

Ronde handdoek strand

De levertijd bij Hipps.nl is overigens ook niet lang. Zodra je de handdoek besteld, heb je hem de volgende dag al in huis en ook fijn: verzenden is gratis. De roundie is wel in beperkte mate beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Bij hipps.nl worden ook lange lounge dekens verkocht in fijne aztec prints in warme kleuren (bekijk de loungies hier) en daar zijn er een aantal al van niet meer beschikbaar.

Hebben of vergeten: Wat vind jij van de ronde handdoek van Hipps.nl?

Laat het hieronder weten in een comment!