Win The Studen Hotel overnachting

WINACTIE | Win een overnachting bij The Student Hotel Groningen

Voor de cover van het boek Verliefd op Nederland zijn wij naar het noorden van Nederland afgereisd. Een weekend lang ontdekten we de mooiste plekjes van de provincie Groningen en tijdens dat tripje belandde we ook bij de Kiekkaaste vlakbij de grens met Duitsland. Een super mooie plek, in the middle of nowhere. En omdat het ons heel vet lijkt als jullie ook dit stukje Nederland ontdekken, gaan we een hele gave prijs verloten onder iedereen die het boek Verliefd op Nederland bestelt voor 1 september! Wat je kan winnen? Je maakt kans op een overnachting voor twee personen in The Student Hotel Groningen inclusief ontbijt én huurfietsen! Hoe je kans maakt? Dat lees je hieronder:

Win een overnachting bij The Student Hotel Groningen voor twee

The Student Hotel Groningen is een van de hipste hotels in Groningen en ligt super centraal in de stad. Vanut het hotel kun je met gemak het centrum induiken en de tofste highlights en hotspots ontdekken, maar je rijdt ook gemakkelijk naar mooie plekken buiten de stad. Wij mogen van The Student Hotel Groningen een overnachting in een luxe kamer weggeven voor één nachtje voor twee personen en dit is inclusief ontbijt en huurfietsen. De datum is in overleg, dus samen met het hotel kun je kijken wanneer er plek is en of jij dan ook kan! Klinkt goed toch? Kans maken op deze onwijs toffe prijs, dat is heel simpel en doe je zo:

Zo kun je deze toffe prijs winnen

We verloten deze overnachting (en een paar andere hele toffe prijzen) onder iedereen die vóór 1 september bestelt via WeAreTravellers.nl, zorg dus dat je op tijd bent! Het boek ontvang je dan rond 1 september, in de week dat het boek uitkomt en in deze week maken we ook de winnaars van alle prijzen bekend. Heel veel succes en vooral ook heel veel plezier als je naar Groningen gaat, het is echt een onwijs leuke stad al valt juist ook daarbuiten onwijs veel te beleven! Oh en ben je benieuwd naar hoe tof The Student Hotel Groningen is? Dan moet je even onderstaande foto’s checken:

giveaway the student hotel groningen winactie the student hotel groningen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Student Hotel Groningen (@tsh_groningen) op 10 Feb 2020 om 10:57 (PST)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Student Hotel Groningen (@tsh_groningen) op 12 Feb 2020 om 11:17 (PST)

the student hotel in groningen winactie

the student hotel groningen

Doe mee aan de winactie:

Zorg dat je op tijd mee doet en maak kans op de overnachting voor twee personen in een luxe kamer bij The Student Hotel:

Heel veel succes! De winnaar maken we in de week van 1 september bekend!

Verliefd op Nederland banner 2