MYSTERLAND FESTIVAL WINACTIE

WINACTIE | Wil jij 2 weekend tickets voor Mysterland winnen?

De ene week geven we backpacks weg, de andere week maak je kans op hele toffe festivaltickets inclusief campingplekken! Yes dat lees je goed, deze week mogen wij twee tickets weg geven voor een van de grootste festivals van Nederland: Mysteryland! Dit festival wordt gevierd in Haarlemmermeer in het weekend van 23 tot en met 25 augustus en gedurende die drie dagen kun je onder andere genieten van de tofste house, techno en hardstyle acts. Verwacht extreme stages, allerlei soorten muziek en heel veel feestende mensen. Zin om het hele weekend erbij te zijn? Lees heel gauw verder en ontdek hoe je kans maakt op de twee festival plus camping tickets!

Mysteryland

MYSTERLAND 2018 WINACTIE

Grootste festivals Nederland Mysteryland Grootste festivals nederland

Wat kun je precies winnen?

Als je meedoet aan deze winactie maak je kans op twee Camping + Weekend tickets voor het Mysteryland festival van 23 tot en met 25 augustus. Je kunt dus het hele weekend van alle optredens genieten en je kunt met je eigen tentje een plek op de camping uitzoeken. Deze tickets zijn normaal gesproken 189,00 euro per persoon en we geven er twee weg aan één winnaar.

Hoe doe je mee aan deze Mysteryland winactie?

Kans maken op de twee kaartjes voor deze winactie is eigenlijk super simpel! Het volgende moet je doen:

Om je een idee te geven van de line-up, er zijn een paar shows waar wij echt enorm veel zin in hebben. Denk aan een optreden van Sigala (je weet wel van dat toffe liedje “Came here for Love” met Ella Eyre en “Just got paid”. Maar ook in Claptone, Martin Garrix, Sam Feldt, Diplo, Broederliefde en Sunnery James & Ryan Marciano hebben wij onwijs veel zin. Op welk optreden kan jij niet wachten?

MYSTERLAND FESTIVAL WINACTIE

Doe mee aan de winactie

Winnaar van de winactie

Op Instagram & Facebook hebben we onwijs veel leuke reacties gekregen en de winnaar is bekend! De winnaar van de winactie is @mereldvrs, thanks voor jouw reactie op Instagram! Jij mag Claptone gaan zien op Mysteryland met een +1, want jij krijgt 2 Camping + Weekend tickets! Stuur je ons gauw je gegevens? Dan komen de tickets naar je toe!