Travel in style met SuitSuit koffers

kortingscode bagageonline suitsuit

Soms ontdek je reis gadgets waardoor je spontaan veranderd in een hebberige shopaholic. Dit effect hebben ook de koffers van SuitSuit en dan met name hun Fifties koffers. Die doen denken aan de welbekende SMEG koelkasten en ik kan je vertellen wie verliefd is op die pareltjes, zal ook op een roze wolk zitten na het zien van de Fabulous Fifties koffers van SuitSuit.

Fifties koffers van SuitSuit

Kortingscode bagageonline

Suit up met de koffers van SuitSuit

De Fifties koffers van SuitSuit zijn er in drie formaten. De groene SuitSuit koffer is perfect voor korte vakanties en heeft een handbagage formaat. De koffer kan dus ook mee als je geen koffer hebt bijgeboekt en je dus alleen met handbagage reist. Dit komt vaak voor als je een vliegticket boekt bij bijvoorbeeld Ryanair. De paarse SuitSuit koffer heeft een medium formaat en in deze koffer past zo’n 70 liter. Wie echter graag veel mee neemt op vakantie of juist te vaak een overdaad aan souvenirs mee terug neemt, kan kiezen voor de blauwe SuitSuit koffer. Dit is namelijk de grootste versie van de Fifties SuitSuit koffers en er past dan ook meer dan 110 liter in. Welke is jouw favoriet?

Meer over SuitSuit koffers

Niet zo fan van de pastel kleurtjes van de Fifties koffers? Kijk dan eens naar de andere SuitSuit koffers! Dit merk maakt namelijk ook stoerdere bagagedragers waarop bijvoorbeeld een wasmachine is afgebeeld, de tekst “This is my suitcase!” staat, maar ook koffers waar de Eiffeltoren of een  grote Amerikaanse vlag op zijn afgebeeld. De prijs van alle koffers ligt ongeveer tussen de € 110,- en € 160,- euro. Welke prijs je betaald hangt af van het formaat koffer dat je kiest.

Couponcode Bagageonline

Bij Bagageonline.nl krijg je nu 10% korting op SuitSuit koffers met de Bagageonline couponcode “WEARE10”. Deze code is te gebruiken tot en met eind maart, dus zorg dat je er op tijd bij bent als je deze couponcode bij Bagageonline wilt gebruiken!