Bucketlist Reizen boek reisboek

Reisboek tip | Zo’n boek waar elke reiziger intens blij van wordt: “Bucketlist Reizen”

Er zijn van die reizen die je simpelweg ooit in je leven gemaakt moet hebben, van die typische bucketlist bestemmingen. 25 van dit soort reizen zijn door Marloes de Hooge (reisblogger van Travelvalley!) in het boek “Bucketlist Reizen” verzameld. Wat ons betreft een van de allertofste reisboeken die dit jaar zijn uitgekomen! Je ontdekt er reizen waarbij je gaat snorkelen in het Great Barrier Reef, maar denk ook aan het maken van een prachtige roadtrip langs de allermooiste plekjes van Canada, reizen waarbij je gaat verdwalen in een soeks in Marokko of aan wandelen over actieve vulkanen op het machtige Hawaï. Een handvol reizen die allemaal vast al een plekje hebben op jouw bucketlist? In het boek ontdek je natuurlijk meer bestemmingen dan hierboven beschreven staan, zo kun je in totaal wegdromen bij 25 reizen. Ook leuk: achterin het boek staat een wereldkaart waarop je kan afvinken waar je zelf al bent geweest, Bucketlist-check!

Bucketlist Reizen

Bucketlist Reizen boek reisboek

Bucketlist Reizen boek wereldkaart reisboek

Bucketlist Reizen: Een boek vol inspirerende verhalen, prachtige foto’s én praktische tips

Het boek laat je overigens niet alleen wegdromen, maar geeft je ook praktische tips voor het plannen van zo’n bucketlistreis. In vrijwel elk hoofdstuk vind je een lijstje met must sees, maar ook algemene informatie zoals welke taal er op een bestemming wordt gesproken, waar je het beste naartoe kunt vliegen en hoelang je gemiddeld de tijd moet nemen voor zo’n reis. In het boek worden inspiratie dus afgewisseld met nuttige informatie. Een heerlijke boek om bij weg te dromen, maar waar je ook echt iets aan hebt.

Het boek Bucketlist Reizen bestellen voor jezelf als kado?

Je kan het boek Bucketlist Reizen online bestellen bij Bol.com voor 20,- euro. Het boek heeft mooie hardcover en is maarliefst 208 pagina’s dik. En hij is natuurlijk niet alleen tof voor jezelf, maar misschien nog leuker om weg te geven tijdens een verjaardag of de aankomende feestdagen!