Goede backpack merken

Wanneer je een backpack gaat kopen, zul je merken dat je heel wat backpack merken hebt. Keuze genoeg en misschien soms zelfs wel te veel. Om je daarom te helpen bij het maken van een keuze voor een backpack merk hebben wij in dit artikel onze vier favoriete backpack merken op een rij gezet. Dit zijn merken die over het algemeen kwalitatief goede backpacks maken, waardoor je tijdens het reizen niet bang hoeft te zijn voor het knappen van schouderbanden of kapotte ritsen. Bekijk onze aanraders hieronder en de winkels die deze backpack merken verkopen:

Backpack merken


Welke backpack kopen?

Welke backpack je uiteindelijk het beste kunt kopen hangt vervolgens helemaal van je eigen bouw en reisgedrag af. Ben je bijvoorbeeld een backpacker die vooral naar zonnige bestemmingen gaat, dan heb je waarschijnlijk maar weinig plek nodig in je tas omdat zomerkleding niet zoveel ruimte in neemt. Ga je echter op reis naar de wat koudere gebieden of kamperen en neem je daarvoor je eigen spullen mee, dan kan een grotere tas juist handig zijn. Ben je benieuwd waar je nog meer op kunt letten bij het kopen van een backpack? Lees dan onze tips voor het kopen van een backpack. Hieronder vind je drie goede backpacks van de eerder genoemde merken.

Goede backpacks van bekende backpack merken:

Goedkoopste backpack

backpack kopen decathlon € 59,99 Decathlon.nl

Bij Decathlon vind je backpacks van het merk Quechua. Dit is een 60 liter backpack, deze kun je al scoren voor 59,99 maar ze verkopen ook backpacks van 50 liter voor slechts 24,99 euro.

Favoriete backpack

Backpack kopen Nomad € 179 - Cooblue

Een 55 liter backpack van Nomad verkrijgbaar in cobalt blauw. Wij vinden dit merk en deze tas perfect voor je eerste backpack adventure, de tas gaat namelijk lang mee en kost 179 euro. Check ook zeker de andere backpacks van dit merk!

Hippe backpack

Fjallraven backpack kopen € 229,95 Travelbags.nl

Deze backpack van Fjallraven kost wat, maar stiekem is hij toch onze favoriet. Waarom? Door dat geweldige design, de fijne pasvorm en de ruimte die je hebt. De tas is zo'n 75 cm groot, fijn als je lang op reis gaat!

Backpack extra:

Backpack slot

backpack slot

Als je een backpack slot koopt, kun je die gebruiken om je flight bag mee af te sluiten of een locker in een hostel. Zorg verder wel altijd voor een TSA slot, dan hoeven ze hem niet open te breken.

Backpack extra:

Flight bag

flight bag

Met een flight bag voorkom je dat jouw backpack vies wordt tijdens het vliegen / reizen. Maar ook voorkom je dat hij kapot gaat op de bagageband. Verder beschermd het ook de inhoud.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.