backpack merken

Goede backpack merken? Dit zijn onze favorieten!

Wanneer je een backpack gaat kopen, zul je merken dat je heel wat backpack merken hebt. Keuze genoeg en misschien soms zelfs wel te veel. Om je daarom te helpen bij het maken van een keuze voor een backpack merk hebben wij in dit artikel onze favoriete backpack merken op een rij gezet. Dit zijn merken die over het algemeen kwalitatief goede backpacks maken, waardoor je tijdens het reizen niet bang hoeft te zijn voor het knappen van schouderbanden of kapotte ritsen. Bekijk onze aanraders hieronder en ontdek de beste backpack merken.

Beste Backpack Merken

Dit zijn goede backpack merken met kwalitatief sterke backpacks:


Deuter

Deuter

Bol.com
Bever


Nomad

Nomad

Bol.com


The North Face

The North Face

Bol.com
Bever

Vaude backpackmerk

Vaude

Bol.com
Bever

Lowe Alpine

Lowe Alpine

Bol.com
Bever

decathlon backpack kopen

Decathlon

Decathlon

Fjällräven_logo

Fjallraven

Bol.com
Bever

ortovox backpack merken kopen

Ortovox

Bever

osprey backpack merken kopen

Osprey

Bol.com
Bever

Backpack-keuzestress

Maargoed, welke backpack moet je nou echt kopen?

Welke backpack je uiteindelijk het beste kunt kopen hangt vervolgens helemaal van je eigen bouw en reisgedrag af. Ben je bijvoorbeeld een backpacker die vooral naar zonnige bestemmingen gaat, dan heb je waarschijnlijk maar weinig plek nodig in je tas omdat zomerkleding niet zoveel ruimte in neemt. Ga je echter op reis naar de wat koudere gebieden of kamperen en neem je daarvoor je eigen spullen mee, dan kan een grotere tas juist handig zijn. Ben je benieuwd waar je nog meer op kunt letten bij het kopen van een backpack? Lees dan onze tips voor het kopen van een backpack. Hieronder vind je drie goede backpacks van de eerder genoemde merken.

→ Lees ook: Dit zijn onmisbare tips voor wie een backpack gaat kopen

Goede backpacks van bekende backpack merken:

Als je een backpack gaat kopen, zijn er verschillende dingen om op te letten en die verschillen per persoon. Denk aan grootte van een backpack, maar ook aan draagvorm. Over het algemeen zijn dit fijne backpacks van een aantal van de beste backpack merken:


backpack merken
€ 169,99 Backpack van het merk Nomad

Bij Bol.com kun je super veel backpack merken vinden, zo ook backpacks van het merk Nomad. Deze backpacks staan bekend om hun kwaliteit én ze zien er ook nog eens tof uit.

backpack merken osprey
€ 259 – Backpack van het merk Osprey

Een 55 liter backpack van Nomad verkrijgbaar in cobalt blauw. Wij vinden dit merk en deze tas perfect voor je eerste backpack adventure, de tas gaat namelijk lang mee en kost 179 euro. Check ook zeker de andere backpacks van dit merk!


Fjallraven backpack kopen
€ 229,95 – Backpack van het merk Fjallraven

Deze backpack van Fjallraven kost wat, maar stiekem is hij toch onze favoriet. Waarom? Door dat geweldige design, de fijne pasvorm en de ruimte die je hebt. De tas is zo’n 75 cm groot, fijn als je lang op reis gaat!

Backpack tip:
Backpack slot

Als je een backpack slot koopt, kun je die gebruiken om je flight bag mee af te sluiten of een locker in een hostel. Zorg verder wel altijd voor een TSA slot, dan hoeven ze hem niet open te breken. Je kan zo’n backpack slotje vaak het beste gebruiken om je flightbag mee op slot te doen, dan rits je je hele tas als het ware dicht in een afgesloten zak.

Backpack tip:
Flight bag

Met een flight bag voorkom je dat jouw backpack vies wordt tijdens het vliegen / reizen. Maar ook voorkom je dat hij kapot gaat op de bagageband. Daarnaast beschermd het ook de inhoud van je rugzak net wat beter. Wij reizen zelf altijd met een flightbag. Dit vinden we ook fijner dan een regenhoes, omdat die nog wel eens er af kan schieten. Een regenhoes laten we daarom ook vaak thuis.