Zwembad speelgoed zomer 2015

Dit heb je altijd al willen hebben: 14x het meest geweldige zwembad speelgoed

We hadden de titel bijna “Dit had je als kind altijd al willen hebben” genoemd, totdat we besefte dat we ook nu nog met dit geweldige zwembad speelgoed een plons zouden willen nemen. Want wie drijft er nou nog op het water op een basic bedje uit de jaren ’90 als er tegenwoordig ook roze flamingo’s zijn, stukken pizza’s of donuts om op rond te dobberen? En dan hebben we het nog niet eens gehad over awesome speelgoed als ping pong in het water of schommels waarmee je je even net als tarzan of jane voelt als je boven het water zweeft.

14x het leukste zwembad speelgoed

Zwembad speelgoed Opblaasbare pizza luchtbed

Het opblaasbare stuk pizza

Of we pizza lusten? Natuurlijk! Of we er ook een dagje op willen dobberen? Waarom niet! Dit opblaasbare stuk pizza koop je bij Urban Outfitters, bij Bol.com of bij Fonq.nl. Oh en ga je met een groep vrienden op vakantie? Koop dan voor iedereen zo’n stuk en maak samen in de zee 1 grote pizza van al jullie bedden. Voor wie dit doet: Pictures or it didn’t happen ;)!

Zwembad speelgoed zeemeermin vinnen

Zeemeermin vinnen

“Diep in de zee, Diep in de zee! Ik zal je zo missen, tussen de vissen, blijf toch benee.” Met deze vinnen ben je net Ariel uit Disney. Ook te vinden bij Urban Outfitters. Deze vinnen zijn niet alleen cool, maar eigenlijk ook best handig voor als je gaat snorkelen. Je zwemt immers stukken sneller. Koop de zeemeermin vinnen bij Athleteshop.nl (verschillende kleuren!) of bij Bol.com.

Zwembad speelgoed flamingo luchtbed

Roze flamingo

Wie zou er nou een orca of dolfijn kiezen als je ook op een roze flamingo kunt chillen? Wij zijn fan! Je kan deze roze flamingo kopen bij Funboy.com of Fonq. Die laatste is wat cheaper, dus als je het ons vraagt kies je daarvoor *backpackers budget*. Deze verkopen ze nu ook bij The Musthaves.

Zwembad speelgoed haaien vin

It’s a shark!!! Zwem met een haaien vin (de Swimfin)

Hij blijft leuk, deze vin voor op je rug waarmee je net een haai in het water lijkt. Je kan deze SwimFin bij de gelijknamige website kopen. Wij vroegen ons alleen wel af of het ook zo leuk staat bij iemand die geen kind is, dus als je het hebt uitgeprobeerd… Let us know! Je kan de haaien vin bij Bol.com kopen!

zwembad speelgoed ping pong in het zwembad

Ping pongen in het water

Wie zei dat je een portie zwetend ping pongen niet kan combineren met zwemmen? Met dit setje zwembad speelgoed is het allemaal mogelijk. Wij vonden deze op Fancy.com of check Bol.com, daar kun je het wellicht ook vinden!

zwembad speelgoed

De schommel voor in het water

Net als Tarzan of Jane met een liaan boven het water zweven om je vervolgens te laten vallen in verkoelend water? Met deze Floating Rope Swing moet dat gevoel helemaal bij je boven komen. Je vindt deze swing bij Fancy.com.

Zwembad speelgoed opblaasbare zwaan eend flamingo

Opblaasbare zwaan & eend

Bij Funboy.com vind je niet alleen roze flamingo’s, ook opblaasbare zwanen & eenden vind je er terug. Een gigantische opblaasbare eend kun je ook bij Bol.com kopen, dus check ook even die site!

Zwembad speelgoed pegasus paard gouden vleugels

Opblaasbaar pegasus paard

Voor wie een flamingo, zwaan of eend wat te basic is kunnen voor dit opblaasbaar dier kiezen en ook golddiggers zullen zeker verliefd zijn op dit pegasus paard met gouden vleugels. Ook te vinden bij Funboy.com of kijk bij The Musthaves! Vind je eenhoorn ook wel leuk? Kies dan voor de 2,5 meter grote eenhoorn van Bol.com

Zwembad speelgoed luchtbed fruit

Sinaasappel slice

In need for some vitamin sea? Feeling fruity? Dan kies je voor dit opblaasbare stuk sinaasappel. Je kan deze opblaasbare sinaasappel schijf kopen bij Bol.com!

Zwembad speelgoed meloen opblaasbaar luchtbed

Opblaasbare plak meloen

Bij Urban Outfitters verkopen ze niet alleen ongezonde opblaasbare snacks, maar ook deze schijf watermeloen. Ook vind je deze watermeloen in bandvorm bij Fonq.nl. Geen zin in meloen? Koop dan een banaan bij Bol.com!

Zwembad speelgoed chill eiland

Het drijvende eiland

Altijd bang dat je in je eentej weg drijft op zee als je lekker ligt de luieren op een opgeblazen luchtbed? Dat hoeft niet meer met dit gigantische drijvende eiland, want hier lig je gemakkelijk met al je vrienden op! Als er iemand weg drijft, dan drijft iedereen weg. Dit drijvende eiland vonden wij op Fancy.com!

opblaasbare donut zwemband zembad speelgoed

Chillen in een donut

Dit kleurige stuk zwembad speelgoed is niet alleen leuk om te zien, maar ook chill om in te hangen. Je vindt hem bij Fonq en is zo’n 122 centimeter groot. Te koop in het roze & bruin. Of koop de reuze donut

zwembad speelgoed sit in pool

Een fatboy voor in het water!

Hoe relaxed ziet dit er uit? Een soort fatboy voor in het water. Deze Sit in Pool koop je bij Pooltopper.nl. Hangt wel een ‘klein’ prijskaartje aan, maar als je hem met de familie koopt of vrienden kan het opzich net. Check ook Fonq voor Fatboys!

zwembad speelgoed golf

Golfen in het zwembad

Een portie golf combineren met zo nu en dan een verkoelende duik? Kan prima met deze zwembad musthave! Gevonden via Fancy.com.

Welk stuk zwembad speelgoed zou jij wel willen hebben?