Invi Bracelet Box

Invi Self-Defense Bracelet: De nieuwe musthave voor op reis

We hebben al vaker over handige gadgets geschreven voor op reis. Natuurlijk gaat je telefoon mee, een powerbank is nuttig, je fitbit is leuk om in te pakken, net als een draagbare speaker en tja, zo kunnen we nog wel even door gaan. Het lijstje was al aardig compleet, maar toch hebben we laatst weer wat nieuws aan onze inpaklijst toegevoegd en dat is een armband. Een armband? Yes, een armband! Eentje van invi. Naast dat hij er tof uitziet, het is een beetje een minimalistische stijl die je makkelijk combineert met ander armbanden of een horloge, is dit een armband met een verborgen kracht. Voor degene die hem draagt, en het geheim van de armband kent, wordt de kracht ook direct voelbaar. Het is namelijk een stinkdier om je pols. Wat?!

Invi Bracelet Box

Invi Bracelet Darkbrown

Een stinkdier om je arm

Dat statement moeten we even uitleggen. Je kent stinkdieren waarschijnlijk wel toch? Zo’n beestje dat zelfs beren kan wegjagen doordat hij op elk gewenst moment een enorme stank kan produceren. En laat dat nou net zijn, wat deze armband ook kan. Handig in Canada als je een beer tegen komt denk je wellicht, maar dat is eigenlijk niet helemaal het idee. Stel dat je op reis onverhoopt in een situatie belandt waarin seksueel geweld dreigt dan activeer je de armband. De stank die vrijkomt veroorzaakt een walgingsreactie bij de dader en alarmeert daarnaast ook omstanders. Door deze onverwachtse gigantische stank creëer je een gelegenheid om je uit de voeten te kunnen maken en daarnaast zorgt de stank ervoor dat de seksuele zin van de dader nagenoeg verdwijnt.

invi self defense bracelet selfdefensebraceletinvi

Self-Defense Bracelet

Een heuse onmisbare gadget dus voor sommige reisbestemmingen en reizigers! Uiteraard hopen we dat je de armband nooit hoef te activeren, maar het kan ook simpelweg al voor een veiliger gevoel bij jezelf zorgen als je de self-defence bracelet draagt. Het kan je vertrouwen geven en er misschien ook voor zorgen dat je je toch net iets vrijer voelt. Doordat je ook zekerder in je schoenen staat, kan het zelfs wel preventief werken, want als je zelfverzekerd over straat loopt denken mensen ook wel twee keer na voor ze je lastig vallen.

Wil jij een invi armband voor op reis?

Op de website van Invi kun je een armband aanschaffen: www.invi.world. De armband is er trouwens in het grijs, roze en zwart. Maar ook in mooie leren en goudkleurige of zilveren modellen. En mocht je na het aanschaffen een klein beetje bang zijn om de armband van het veiligheidsslot af te halen, geloof ons, dat kan gewoon! Oefen gerust, zodat je weet hoe hij werkt indien je hem ooit echt nodig hebt.

Als je eerst wilt zien hoe het werkt, check dan even deze video