SnappCar gratis auto

Zo kun jij gratis een auto fixen deze zomer (en erna)

Klinkt deze titel too good to be true? Het kan toch echt, een gratis auto fixen! Wij ontdekten een tijdje geleden SnappCar al, we gingen toen een weekendje naar de Champagnestreek en omdat we geen eigen auto hadden huurden we er eentje via hun site van een andere SnappCar gebruiker. Maar je kan veel slimmer van SnappCar gebruik maken. Zo slim, dat je bijna altijd kosteloos met een auto kan rijden. Thuis of juist wanneer je op reis bent! Hoe dat werkt? En hoe je dat precies regelt? Dat leggen we je hieronder uit! Eigenlijk zijn er twee opties:

Optie 1. Leasen, delen & verdienen

Heb jij geen eigen auto maar lijkt het je wel heel chill om er een te hebben (en er dus bijna gratis mee te rijden)? Dan is dit ideaal voor jou: Er is namelijk iets heel tofs wat SnappCar aanbiedt en dat is private lease, maar niet zomaar private lease, ze maken het je heel makkelijk om je maandlasten terug te verdienen van jouw lease auto.

Jij least een auto via SnappCar vanaf 189 euro

Je kan via SnappCar bijvoorbeeld een Citroën C1 , Fiat 500 of Skoda Citigo leasen (bekijk hier alle auto’s), afhankelijk van de auto en je pakket, betaal je hier een vast bedrag per maand voor. Leasen kan al vanaf 189 euro per maand, lees hier meer over private leasen via SnappCar.

Verdien zo’n 350 euro door jouw lease auto te delen & verhuren

Zodra je je auto hebt geleased, kun je je auto delen op het SnappCar platform en hem via daar verhuren. En nu komt het: Als je dat een beetje handig doet, kun je daar soms al rond de 350 euro per maand verdienen. Streep dat tegen de 189 euro lease kosten af en je verdient zelfs een beetje met je auto! Dat geld kun je bijvoorbeeld weer gebruiken om van te tanken of je doet er wat anders leuks mee!

Alles is professioneel geregeld en jij rijdt gratis met een nieuwe auto rond

Niet zo’n fan leasen? Of heb je al een eigen auto? Dan kun je ook heel handig van SnappCar gebruik maken! SnappCar is namelijk een soort Airbnb voor auto’s, je kan je eigen auto erop plaatsen en verhuren. Zo’n eigen auto kan een lease auto zijn, maar kan ook je eigen gekochte auto zijn. Het is een beetje alsof jij zelf een autoverhuurbedrijf bent, alleen verhuur je dus alleen je eigen auto en niet een hele serie.

Ook wanneer je je eigen auto verhuurd via SnappCar is alles qua verzekeringen en het professioneel verhuren goed geregeld. Aan de kant van SnappCar checken ze altijd goed wie een huurder is en of deze betrouwbaar is en ook zelf kun je contact hebben met de huurder en bepalen of je wel of niet verhuurd. Als een datum bijvoorbeeld niet uitkomt of je hebt er geen goed gevoel bij, dan ben je niet verplicht om het te verhuren. Je bent pas wat verplicht als je een verhuur verzoek goedkeurd.

Wat onwijs slim is om te doen, is je eigen auto verhuren zodra jij er zelf niet gebruik van maakt. Bijvoorbeeld als je op reis bent! Zodra jij weet dat je een weekje naar Griekenland gaat of een maand gaat backpacken, dan is het zonde om je auto ongebruikt voor de deur te laten staan. Je kan je auto ook verhuren en zo geld verdienen wat je op je eigen reis weer kan uitgeven. Bijvoorbeeld aan een huurauto daar! Of je steekt het gewoon lekker in je zak! Bereken hier wat jij kan verdienen met SnappCar

Voor dit artikel hebben wij samengewerkt met SnappCar