Portland Amerika tips

Bijzonder overnachten: Ace Hotel | in Londen, Portland, NY, LA en meer

Het Ace Hotel is inmiddels op steeds meer plekken te vinden. Denk aan Portland (daar overnachtte ik in Februari), Londen, New York maar ook aan Panama, Palm Springs of Seatle. Het zijn stuk voor stuk hippe (budget) designhotels waar elke kamer met de grootste zorg is ingericht. De kamers hebben een huiselijke inrichting waardoor ik me er in ieder geval gelijk thuis voelde, maar tegelijkertijd is er wel nagedacht over spullen. Zo heeft alles een beetje een vintage of industrieel uiterlijk en wordt er van veel natuurlijke materialen gebruik gemaakt. Ook kun je bij het Ace prima chillen in de lobby, vind je er een hemels ontbijt (super healthy en de keuze is ook groot) en de meeste Ace hotels zijn op top locaties te vinden. Benieuwd geworden? Check hieronder de foto’s van het Ace hotel en mijn rating voor het Ace in Portland:

Bijzonder overnachten in het Ace Hotel

Where to find?

Zoals ik net al zei is het Hotel Ace op verschillende plekken te vinden. Ik overnachtte in het Ace Hotel in Portland, maar je vindt het Ace ook in Londen, New York, Seattle, Panama, LA en Palm Springs. Lees hier ook meer over leuke hotspots in Portland en check onderstaand filmpje als je benieuwd bent naar onze hele roadtrip door de staat Oregon:

Een nachtje in het Ace Hotel

Voor een nachtje in het Ace hotel in New York betaal je voor een kamer vanaf 200,- euro, bekijk hier de meest actuele prijzen. In Londen is de prijs voor het Ace al gauw boven de 300 euro, bekijk hier meer. In Portland en Seattle ligt het dan weer iets boven de 200,- euro per nacht, check dat hier.