Op 9 oktober komt het boek Backpack Bestemmingen officieel uit en dat hij op Bol.com te reserveren is of op Bruna te bestellen, wisten jullie waarschijnlijk al maar… we mogen je vandaag ook alvast een sneak preview geven van de inhoud! Bekijk hier het digitale inkijkexemplaar. Je kan hieronder zien welke backpackbestemmingen in het boek staan en wat je zo ongeveer kan verwachten van een hoofdstuk. Het eerste hoofdstuk, over Sri Lanka, kun je hieronder al kort zien. We zijn super benieuwd wat jullie ervan vinden: Wat vind je van de vormgeving? Had je verwacht dat deze bestemmingen in het boek zouden staan? Over welke backpackbestemming ben je het meest enthousiast en welk hoofdstuk zou je het liefst nu al willen lezen? Laat het ons allemaal weten! Plaats een reactie onderaan het artikel of stuur een berichtje via socials en mocht je het boek nog niet gereserveerd hebben, dat kan dus nu al via Bol.com. Als je het boek online reserveert, valt Backpack Bestemmingen namelijk op 9 oktober meteen op je deurmat!

Bestellen

De allereerste sneak preview van het boek Backpack Bestemmingen:

Boek Backpack Bestemmingen bestellenBackpack Bestemmingen boek inkijken exemplaar WeAreTravellers Backpack Bestemmingen boek inhoudsopgave inkijkexemplaar Backpack Bestemmingen boek inkijkexemplaar Backpack Bestemmingen boek Backpacken inleiding inkijkexemplaar 23 Backpack Bestemmingen boek inkijkexemplaar Backpack Bestemmingen boek eerste hoofdstuk Sri Lanka inkijkexemplaar
Boek Backpack Bestemmingen bestellen

Nu is de grote vraag natuurlijk: Wat vind jij van deze eerste sneak preview van het boek Backpack Bestemmingen!?

Het is een klein beetje spannend om zo’n eerste sneak preview live te zetten, maar toch zijn we super benieuwd naar jullie mening! Wat vind je van deze eerste pagina’s? Laat zeker je reactie hieronder achter of vertel op socials wat je van de eerste sneak preview vindt van het boek! Binnenkort kun je het inkijkexemplaar ook terugvinden op Bol en andere sites.

Over de auteur

Roëll de Ram
Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

6 reacties

 1. Karin

  Tof als je van dit soort dingen kan leven en blijven reizen.
  Ikzelf heb van deze lijst reeds 16 landen gezien en vele andere landen die zeker in je volgende boek moeten verschijnen. Zelf ga ik je boek niet kopen, maar ik hoop voor je dat t goed gaat verkopen.

  Beantwoorden
  • Roëll de Ram
   Roëll de Ram

   Hi Karin,
   Bedankt voor je berichtje, wat tof dat je al zoveel landen uit het boek hebt gezien! Helemaal begrijpelijk als je er dan minder aan hebt :)

   Beantwoorden
 2. Denise

  Leuk, leuk, leuk! Ik heb er 11 van bezocht, de meeste inderdaad ook met backpack, soms al lang geleden. Wel opvallend dat Portugal er tussen staat trouwens. Of wacht, dat zijn zeker de Azoren? ;-)

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.