Gratis reisgidsen | Noord-Amerika

Wil jij niets liever dan op vakantie en ben je volop bezig met het maken van reisplannen? Dan is het zeker aan te raden om één of meerdere gratis reisgidsen te bestellen! Verschillende reisorganisaties doen namelijk elk jaar hun best om de meest inspirerende reisgidsen te maken. Niet alleen om reizigers te overtuigen van hun eigen reisaanbod, maar ook om reizigers in het algemeen te inspireren. Zo staan er in veel reisgidsen vaak leuke reisroutes én verhalen of tips van reisspecialisten. Erg handig als je bezig bent met het plannen van een reis. Bekijk direct welke gratis reisgidsen we voor jou hebben weten te vinden en bestel ze gemakkelijk online:

Gratis reisgidsen

Sawadee reisgids

Djoser reisgids

Tenzing Travel

Koningaap

Gratis reisgidsen

Deze gratis reisgidsen worden aangeboden door de reisorganisaties Djoser, Tenzing Travel, Koningaap en Sawadee. Bovenstaande zijn vooral gericht op Amerika, maar deze reisorganisaties bieden ook leuke gratis reisgidsen voor andere bestemmingen aan en daar hebben we natuurlijk ook een samenstelling van gemaakt. We hopen dat dit reisgidsen overzicht je heeft geholpen bij het bestellen van gratis reisgidsen voor de voorbereiding van je reis naar Amerika. Mocht je nog informatie of gidsen missen, laat het ons dan weten in de reacties. Natuurlijk vinden we het ook leuk om te horen wat je van de gratis reisgids(en) vind als je er één of meerdere hebt besteld!

Meer reisgidsen

Natuurlijk zijn er naast gratis reisbrochures ook leuke betaalde reisgidsen. Denk bijvoorbeeld aan de Lonely Planet (Onze favoriet!), Rough Guides, de 100% Californië gids of de Marco Polo reisgids over de USA. De één is iets duurder, maar de ander koop je al voor een klein prijsje:

Over de auteur

Roëll de Ram
Owner & Digital Nomad

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis inmiddels vooral als digital nomad de wereld rond. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie, deel jouw reistips!