bijzonder overnachten nederland waterbubbel

Bijzonder overnachten in Nederland, slaap in een Waterbubbel!

Wil je een keer bijzonder overnachten in Nederland? En dan het liefst niet in een standaard hotel, maar juist in een bijzondere ruimte en op een unieke plek? Dan hebben wij iets onwijs tofs voor je gevonden! Bij Marina Parcs kun je namelijk waterbubbels huren. Niet echte waterbellen natuurlijk en ook geen reusachtige plastic opblaas bubbels zoals je die op steeds meer plekken vindt, maar iets veel schattiger en knusser. Nieuwsgierig geworden? Lees en kijk dan heel gauw verder!

bijzonder overnachten nederland waterbubbel waterbubbel bijzonder overnachten nederland bijzonder overnachten in nederland waterbubbel almere bijzonder overnachten nederland almere

Bijzonder overnachten in de haven van Marina Parcs

Marina Parcs verhuurt unieke accommodaties op verschillende plekken in Nederland en de huisjes die wij hebben gevonden vind je bij Marina Muiderzand, een mooie haven in de omgeving van Amsterdam, niet ver van Almere. Hier liggen niet alleen van die giga indrukwekkende schepen, maar ook knusse huisjes. Drijvend boven het water, gebouwd op meters lange vlonders. Waarin je met twee personen kunt overnachten terwijl je overdag allerlei activiteiten op het water doet. Huur een bootje en vaar bijvoorbeeld naar het IJmeer of Markermeer en vaar langs het bijzondere forteiland Pampus! Niet zo’n zin om actief bezig te zijn? Dan kun je ook naar Strandbad Duin, lekker picknicken op de grote tafel voor je hutje of duik juist het gezellige restaurant in en geniet daar van een overdosis lekkere gerechten. Is zo’n boottochtje juist niet actief genoeg? Je kan hier ook in de omgeving kiten, suppen of wakeboarden!

Wat kun je verwachten als je een waterbubbel boekt

Er is genoeg te doen in de omgeving en als je de waterbubbel op het water boekt, dan krijg je de sleutels voor een van de schattigste huisjes die je op het water kunt vinden in Nederland. Een basic houten hutje, waar je met je lief makkelijk een romantisch avondje kunt beleven. Mega minimalistisch, maar tegelijkertijd super sfeervol omdat je uitzicht hebt over de haven en het water. Een typische glampingexperience!

Een nachtje boeken?

Je kunt de houten huisjes bijna het hele jaar door boeken, ze zijn alleen gesloten zodra het vriest, dus vaak zijn ze tussen december en maart gesloten. Vanaf twee nachten kun je een overnachting boeken en zo kun je makkelijk een heel weekend blijven. Prijzen beginnen vaak vanaf 98 euro, dit is voor de twee nachten en voor twee personen. Blijf je er drie? Dan kun je dat meestal boeken vanaf 147 euro per twee personen.

woonboot de zwerver bijzonder overnachten nederland

Liever in een wat groter huis op het water overnachten?

Marina Parcs heeft verschillende bijzondere accommodaties en naast de waterbubbels is er nog een spot die we je niet willen onthouden. De naam klinkt misschien niet zo uitnodigend, maar ‘De Zwerver’ is een oldschool woonboot die met de mooiste vintage en brocante meubels is ingericht. Je vindt deze reus op het water in Naarden en je kunt er niet met twee, maar zelfs met zeven mensen in overnachten! Ook tof: De Zwerver is het oudste woon- en atelierschip van Nederland. Het is namelijk al gebouwd in 1900, op de scheepswerf De Vlijt in de Oude Wetering. Tof he? En mocht dit nog niet helemaal aan je verwachting voldoen, Marina Parcs verhuurt nog meer unieke accomodaties!

Meer leuke accommodaties ontdekken in Nederland?

Lees ook:

→ Bekijk hier al onze Nederland artikelen