Op deze kaart van Maleisië hebben wij de leukste bezienswaardigheden verzameld. Denk aan de grote stad Kuala Lumpur, het paradijselijke strand bij Pulau Perhentian of het met tempels gevulde stadje Melakka. Bekijk deze en andere highlights op deze kaart van Maleisië. Gebruik de knoppen aan de linkerkant van de kaart om meer details van de landkaart van Maleisië te bekijken.

Kaart Malesië

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit

Landkaart

Maleisie kaart

Capitool

Maleisie reisgids

100% Maleisie

Maleisie reisgids

Lonely Planet

Maleisie reisgids

Hoogtepunten op de kaart van Maleisië

Ontdek meer over de highlights die staan op de kaart van Maleisië en laat je inspireren voor je volgende reis:

Pulau Perhentian

Wil jij slapen op een strand in een rieten hutje, tijdens het snorkelen veel kleurrijke vissen en schildpadden zien of juist heerlijk niks doen? Ga dan naar Pulau Perhentian!

Georgetown

In Georgetown, het middelpunt van Penang, vind je vele tempels zoals de grote Kek Lok Si tempel en het kleurige Little India. Op de kaart van Maleisië vind je Georgetown in het noord westen.

Kuala Lumpur

Bezoek in de hoofdstad Kuala Lumpur de hoge Petronas towers, ga shoppen in een van de grote malls en ga op zoek naar lekker eten of leuke souvenirs in Chinatown.

Taman Negara

De groene jungle van de Taman Negara wil je tijdens een reis naar Maleisië niet missen. Loop er over hangbruggen en ga op zoek naar wilde dieren. Taman Negara vind je precies in het midden van de kaart.

Melakka

Voor lekker eten, een gezellige nightmarket en kleurrijke tempels is Melakka de plek waar je moet zijn. Je vindt Melakka in het zuiden op de kaart op een paar uur afstand van Singapore.

Cameron Highlands

In het midden van de kaart van Maleisië vinden we Cameron Highlands, iets ten westen van de Taman Negara. Je vindt er theeplantages en het is er in vergelijking met de rest verkoelend.

Jouw reistips op de kaart van Maleisië?

Ben jij ergens in Maleisië geweest waar het meer dan mooi was, maar zijn wij deze ultieme droombestemming op deze kaart vergeten? Laat het ons weten in een reactie en we plaatsen jouw reistip erbij!

Over de auteur

Roëll de Ram
Owner & Digital Nomad

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis inmiddels vooral als digital nomad de wereld rond. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie, deel jouw reistips!