Op deze kaart van Maleisië hebben wij de leukste bezienswaardigheden verzameld. Denk aan de grote stad Kuala Lumpur, het paradijselijke strand bij Pulau Perhentian of het met tempels gevulde stadje Melakka. Bekijk deze en andere highlights op deze kaart van Maleisië. Gebruik de knoppen aan de linkerkant van de kaart om meer details van de landkaart van Maleisië te bekijken.

Kaart Malesië

kaart maleisie
Backpack Bestemmingen Boek cadeau

In ons boek Backpack Bestemmingen staat een uitgebreide route voor een reis door Maleisie, bestel het boek online via Bol.com

Hoogtepunten op de kaart van Maleisië

Ontdek meer over de highlights die staan op de kaart van Maleisië en laat je inspireren voor je volgende reis:

1. Pulau Perhentian

Wil jij slapen op een strand in een rieten hutje, tijdens het snorkelen veel kleurrijke vissen en schildpadden zien of juist heerlijk niks doen? Ga dan naar Pulau Perhentian!

2. Georgetown

In Georgetown, het middelpunt van Penang, vind je vele tempels zoals de grote Kek Lok Si tempel en het kleurige Little India. Op de kaart van Maleisië vind je Georgetown in het noord westen.

3. Kuala Lumpur

Bezoek in de hoofdstad Kuala Lumpur de hoge Petronas towers, ga shoppen in een van de grote malls en ga op zoek naar lekker eten of leuke souvenirs in Chinatown.

4. Taman Negara

De groene jungle van de Taman Negara wil je tijdens een reis naar Maleisië niet missen. Loop er over hangbruggen en ga op zoek naar wilde dieren. Taman Negara vind je precies in het midden van de kaart.

5. Melakka

Voor lekker eten, een gezellige nightmarket en kleurrijke tempels is Melakka de plek waar je moet zijn. Je vindt Melakka in het zuiden op de kaart op een paar uur afstand van Singapore.

6. Cameron Highlands

In het midden van de kaart van Maleisië vinden we Cameron Highlands, iets ten westen van de Taman Negara. Je vindt er theeplantages en het is er in vergelijking met de rest verkoelend.

Jouw reistips terug zien op onze kaart van Maleisië?

Ben jij ergens in Maleisië geweest waar het meer dan mooi was, maar zijn wij deze ultieme droombestemming op deze kaart vergeten? Laat het ons weten in een reactie en we plaatsen jouw reistip erbij!