Soms kom je van die videos tegen waardoor je meteen op reis wilt. JustOneWayTicket en Movegk maakten zo’n video van hun reis naar de Filipijnen. Met een drone en DJI Osmo weten ze de tofste beelden te schieten. Denk aan perfecte eilandjes bezaait met palmbomen, van dat fel blauwe water waarin je dagen wilt blijven zwemmen, jaloersmakende hotels die huisjes op palen in het water hebben staan en shots waarin het relaxte strandleven op de Filipijnen is vastgelegd. Yep… wij zouden het liefst vandaag nog het vliegtuig pakken door de video hieronder!

Philippines – Like You’ve Never Seen It Before

2 maanden in de Filipijnen

Deze video is gemaakt tijdens een reis naar de Filipijnen van 2 maanden. Plekken waar onder andere gefilmd is: Coron, El Nido, Siquijor, Malapascua, Bantayan en Siargao. Wil je meer van de makers zien? Check dan zeker hun Instagram accounts!

Meer te weten komen over de makers van deze video? Volg ze op Instagram:

→ Bekijk hier al onze Filipijnen artikelen

Over de auteur

Roëll de Ram
Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.