Tijdschrift app

Tip voor thuis: Zo kun je oneindig veel tijdschriften lezen

Nu we zoveel thuis moeten blijven, en zonnige dagen vooral spenderen op ons eigen balkonnetje of lekker in de tuin, wil je ook wat leuks te doen hebben. Iets wat je alleen kunt doen, in de zon en waar je niet iemand anders voor nodig hebt. Onze tip? Lezen! En dan niet per se een dik boek, maar gewoon lekker luchtig bladeren in tijdschriften. En wat ons betreft doe je dat het beste via de app Tijdschrift.nl. Je hoeft er namelijk niet voor naar de winkel, het is een stuk milieuvriendelijker dan geprinte tijdschriften kopen (heb je erna ook geen bergen magazines in huis, want eerlijk is eerlijk, vaak liggen dezelfde bladen er 3 jaar later nog terwijl niemand er na de eerste keer nog in kijkt) én via deze app kun je voor een vast bedrag onbeperkt 75 Nederlandse tijdschriften doorspitten. Ideaal toch?

Voor een vast bedrag 75 tijdschriften voor jou én 4 anderen

Met deze app krijg je eigenlijk alle Nederlandse top titels in één keer op je telefoon, tablet of laptop. En met top titels bedoelen we ook echt top titels, zo kun je de LINDA lezen maar ook National Geographic of wat dacht je van vtwonen en de ELLE? En wil je even terug in de tijd? Dan kun je ook nog de Donald Duck openslaan. Terwijl je je vader misschien weer blij maakt met AutoWeek of Helden. Echt allerlei soorten titels staan erin en eigenlijk zit er voor iedereen wel wat bij. Als je dus samenwoont en de een houdt meer van sport en de ander van reizen, dan zul je zien dat voor beide wel een tof magazine te vinden is. Hier kun je zien welke tijdschriften je allemaal kunt lezen via de app. Oh en mocht je nou denken, maar mag ik die app gewoon delen met vrienden of familie? Eh… ja! Dat is gewoon helemaal oke. Je kunt je account namelijk delen met 4 andere personen waardoor je hele gezin of een deel van je vriendengroep gebruik kan maken van de app.

Probeer de app de eerste maand gratis

De app Tijdschrift.nl kun je gemakkelijk downloaden en je krijgt de eerste maand sowieso gratis. Hierdoor kun je het rustig uitproberen en even kijken of het überhaupt wat voor je is. Daarna wordt het €9,99 en kun je dus als abonnee onbeperkt blijven lezen. Als je het vergelijkt met wat je normaal voor één LINDA betaalt (vaak €6,95) of voor een Lonely Planet Magazine (vaak €5,99), dan is deze app eigenlijk heel goedkoop. Benieuwd geworden? Probeer het meteen uit via Tijdschrift.nl.

tijdschrift.nl app

Zin gekregen om te lezen?

Meteen beginnen met lezen? Dat kan, probeer hier je gratis proefmaand. En we horen natuurlijk heel graag hieronder wat jouw favoriete magazine is! Laat je een reactie achter?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tijdschrift.nl.