Anne van Your Little Black Book staat bekend als een van de beste hotspot-ontdekkers van Amsterdam, maar daarnaast heeft ze ook een aantal boeken geschreven en de nieuwste ligt nu net in de winkel: STAYCATION! Een boek dat je motiveert om juist een keer in ons eigen land te blijven (oke of om naar buurland België te gaan) en een keer juist niet het vliegtuig te pakken. Het staat vol inspiratie voor een vakantie dichtbij en als je heel goed leest, zul je ook ontdekken dat wij ergens een hele speciale tip geven! Niet alleen Anne deelt namelijk haar tips voor dichtbij, ook verschillende bloggers en vloggers zijn gevraagd om hun bucketlist tip voor een Staycation te delen.

Staycation

staycation boek

Waarom tips voor dichtbij?

Voordat Anne Your Little Black Book begon ging ze al vaak een weekendje weg in Nederland en België. Op vakantie, maar dan wel dichtbij huis. En hoe leuk ze verre reizen ook vindt, die staycations had ze de afgelopen jaren best wel gemist! Je hoeft namelijk niet per se een lange vlucht te maken of intense roadtrip om bij een tof plekje te komen. Bovendien kan een weekendje weg in eigen land al zo chill zijn. Ga met je geliefde of juist met vrienden of familie en grote kans dat het een super gezellig en inspirerend reisje wordt. In het boek heeft ze uiteindelijk de leukste plekken verzameld om op Staycation te gaan. Ook ons geliefde Utrecht staat erin en Texel, waar je echt meteen een vakantiegevoel hebt zodra je van de boot af stapt.

Wat kan je verwachten per hoofdstuk in STAYCATION?

Zoals je gewend bent van Anne heeft ze per stad de leukste hotspots beschreven. Hippe winkeltjes waar je naar hartelust kan shoppen en de leukste tentjes waar je kunt neerstrijken voor ontbijt, koffie, lunch of avondeten. Als je binnenkort op een stedentrip gaat in Nederland en STAYCATION mee neemt, weet je zeker dat je bij de tofste plekjes beland. In totaal staan er 21 Nederlandse steden in, tips voor België én voor Texel. Genoeg leesvoer om binnenkort je eigen staycation te plannen dus!

staycation boek

Het boek STAYCATION bestellen?

Je kan het boek STAYCATION bestellen via Bol.com voor 20,- euro.

Over de auteur

Roëll de Ram
Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Verliefd op Nederland banner 2