Als reiziger heb je altijd allerlei basics die je niet thuis kan laten. Voor mij zijn dat mijn MacBook (waar moet ik anders blogs op typen) en camera, maar daarnaast is er ook genoeg ander spul dat altijd in mijn tas rondzwerft. Een waterflesje gaat mee, USB om foto’s op te zetten gedurende een reis (wat een nachtmerrie zou het zijn als je foto’s weg zijn na een trip) maar ook een notitieboekje mist niet. Verder kan een paraplu soms jammer genoeg van pas komen, net als een linnen tasje om even wat in te gooien als het niet meer in je backpack past, een doorzichtig toilettasje (gek wordt ik ervan als ik weer al mn vloeistoffen uit mn handbagage moet vissen) of een dekentje als je een nachtbus neemt.

We Are Travellers goes professional!

Travel essentials van We Are Travellers

Toen ik de vraag kreeg of ik dit soort travel essentials van We Are Travellers wilde hebben, kon ik niet anders dan enthousiast ‘JA!’ zeggen. Hoe cool is het als je in het vliegtuig of in de bus met je eigen We Are Travellers deken kunt chillen? Of als je aantekeningen in een notitieboekje kunt maken waarop je eigen logo staat? Maar ook zoiets als boodschappen doen in Amsterdam, wat als je je aankopen in een We Are Travellers tas kunt stoppen? Niet alleen vet, maar meer mensen leren We Are Travellers ook nog eens kennen! As you can hear: Ik was al fan voordat ik alles had en toen ik de doos kreeg me alle musthaves erin nog meer. Benieuwd naar het resultaat? Je ziet het zowel hierboven als onder!

Welk item vind jij het best gelukt?

Nu ben ik natuurlijk wel benieuwd, welk We Are Travellers item jij het meest leuk vindt: Het witte linnen tasje, het roze notitieboekje, de toilettas, de zachte blauwe deken, handige USB stick of juist de witte dopper? Laat het weten door te stemmen op de poll hiernaast! Je kan maximaal 3 stemmen uitbrengen, dus mocht je meerdere items leuk vinden kan dat ook. Stemmen kan door je keuze aan te klikken en daarna op “Stem” te drukken. Easy as that! – Update: De poll is gesloten! Met name de Dopper & het Tasje kregen de meeste stemmen.

Ben je juist benieuwd naar andere items, heb je tips (vind je de kleur van sommige producten bijvoorbeeld niet geweldig) of zou je misschien zelfs wel een van deze items willen hebben, laat dat dan onder dit artikel weten in een comment of stuur even een berichtje op social media. Kunnen we kijken wat we kunnen regelen!

Wil jij ook je eigen (reis)gadgets?

Tot slot nog leuk om te weten als je een eigen reisblog hebt of een ander eigen bedrijfje: Deze items komen van de drukkerij Van Helden en zij hebben een gave kortingsactie opgezet. Er zijn twee codes te vinden, waardoor je korting kunt krijgen op het bedrukken van je eigen items. Ze gelden tot en met 1 september, dus je moet er wel op tijd bij zijn. Naast bovengenoemde items heb je trouwens ook keuze uit allerlei andere producten, dus neem sowieso even een kijkje op de Van Helden website! En vergeet natuurlijk niet te stemmen op de poll hierboven.

Over de auteur

Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

11 reacties

 1. Bart

  Het linnen tasje vind ik het leukst als marketing-item om te zien. Het toilettasje en het notitieblokje zijn mij iets te roze. Ik denk trouwens dat de USB stick steeds meer ouderwets / minder handig gaat worden. Steeds meer data in de cloud en geheugenkaartjes worden groter. Maar wel allemaal cool stuff. Het is nu winter in Uruguay, dus ik ga voor het dekentje. Het blauwe dekentje ;)…

  Beantwoorden
 2. Andrea

  M’n favorieten zijn de Dopper en de linnentas. Twee essentials die echt niet kunnen ontbreken in m’n reistas!

  Beantwoorden
 3. naomiinwonderland

  Waaauw, dit is ZO cool! Echt heel erg leuk. Ik weet zelfs niet welke ik uiteindelijk de leukste vind maar heb toch maar gestemd op het boekje

  Beantwoorden
 4. Nathalie

  Super gaaf!! Ik ben enthousiast! Ik heb ook gestemd op de dopper, maar vind de toilettas en de linnen tas ook heel leuk!!

  Beantwoorden
 5. evahopstaken

  Doe je goed Roell! Ik stemde voor de dopper! Die op dit moment op de tweede plek staat. Ik ben benieuwd wat de definitieve winnaar straks gaat worden.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.