We Are Travellers gear

We Are Travellers (reis)gadgets

Als reiziger heb je altijd allerlei basics die je niet thuis kan laten. Voor mij zijn dat mijn MacBook (waar moet ik anders blogs op typen) en camera, maar daarnaast is er ook genoeg ander spul dat altijd in mijn tas rondzwerft. Een waterflesje gaat mee, USB om foto’s op te zetten gedurende een reis (wat een nachtmerrie zou het zijn als je foto’s weg zijn na een trip) maar ook een notitieboekje mist niet. Verder kan een paraplu soms jammer genoeg van pas komen, net als een linnen tasje om even wat in te gooien als het niet meer in je backpack past, een doorzichtig toilettasje (gek wordt ik ervan als ik weer al mn vloeistoffen uit mn handbagage moet vissen) of een dekentje als je een nachtbus neemt.

We Are Travellers goes professional!

Travel essentials van We Are Travellers

Toen ik de vraag kreeg of ik dit soort travel essentials van We Are Travellers wilde hebben, kon ik niet anders dan enthousiast ‘JA!’ zeggen. Hoe cool is het als je in het vliegtuig of in de bus met je eigen We Are Travellers deken kunt chillen? Of als je aantekeningen in een notitieboekje kunt maken waarop je eigen logo staat? Maar ook zoiets als boodschappen doen in Amsterdam, wat als je je aankopen in een We Are Travellers tas kunt stoppen? Niet alleen vet, maar meer mensen leren We Are Travellers ook nog eens kennen! As you can hear: Ik was al fan voordat ik alles had en toen ik de doos kreeg me alle musthaves erin nog meer. Benieuwd naar het resultaat? Je ziet het zowel hierboven als onder!

Welk item vind jij het best gelukt?

Nu ben ik natuurlijk wel benieuwd, welk We Are Travellers item jij het meest leuk vindt: Het witte linnen tasje, het roze notitieboekje, de toilettas, de zachte blauwe deken, handige USB stick of juist de witte dopper? Laat het weten door te stemmen op de poll hiernaast! Je kan maximaal 3 stemmen uitbrengen, dus mocht je meerdere items leuk vinden kan dat ook. Stemmen kan door je keuze aan te klikken en daarna op “Stem” te drukken. Easy as that! – Update: De poll is gesloten! Met name de Dopper & het Tasje kregen de meeste stemmen.

Ben je juist benieuwd naar andere items, heb je tips (vind je de kleur van sommige producten bijvoorbeeld niet geweldig) of zou je misschien zelfs wel een van deze items willen hebben, laat dat dan onder dit artikel weten in een comment of stuur even een berichtje op social media. Kunnen we kijken wat we kunnen regelen!

Wil jij ook je eigen (reis)gadgets?

Tot slot nog leuk om te weten als je een eigen reisblog hebt of een ander eigen bedrijfje: Deze items komen van de drukkerij Van Helden en zij hebben een gave kortingsactie opgezet. Er zijn twee codes te vinden, waardoor je korting kunt krijgen op het bedrukken van je eigen items. Ze gelden tot en met 1 september, dus je moet er wel op tijd bij zijn. Naast bovengenoemde items heb je trouwens ook keuze uit allerlei andere producten, dus neem sowieso even een kijkje op de Van Helden website! En vergeet natuurlijk niet te stemmen op de poll hierboven.