Zonder notebook of reisdagboek ga ik niet op reis. Ik heb altijd wel iets nodig om een adres van een hotel in op te schrijven, mijn route in te plannen of om gewoon wat aantekeningen in te maken voor deze reisblog. Zonder traveljournal ga ik dus niet weg. Na meerdere malen een boekje bij de Bijenkorf of deZwerver te hebben gekocht, ben ik de laatste tijd op Etsy aan het rondkijken en daar vond ik onderstaande boekjes. Net even anders en misschien zelfs wel leuker dan wat je normaal in winkels vindt!

9 x een uniek Travel Reisdagboek & Notebook

Leren travel reisdagboek

Zoals je misschien hebt gezien ben ik fan van leren travel journals en het leuke aan Etsy vind ik, dat veel verkopers ze ook nog eens voor je personaliseren. Zo kun je gemakkelijk een reisdagboek met je eigen naam erin gegraveerd bestellen, een mooie quote of kies voor de naam van je eigen reisblog. De bovenstaande leren reisdagboeken vind je via deze links: Leren reisdagboek met groene steen, boekje met kompas en quote, grijze reisdagboek met licht gekleurde steen, not all who wander are lost traveljournal en het donker bruine reisdagboek met de initialen K G T.

Your greatest adventure has just begun

Notebooks met leuke prints of reisquotes

Verder ben ik ook verliefd geworden op de blauw gekleurde notebooks met daarop de grote beer afgebeeld in lijnen, bekijk de 3 blauwe reisdagboekjes hier. Ook de notebook met koffers vond ik er klein en praktisch uit zien, net als die met ‘My travels‘ erop. Van een tie dye boekje kan ik ook altijd blij worden, net als de ‘Your greatest adventure has just begun‘ en de notebook met de envelop in het midden is gemaakt van allerlei soorten papier dus dat vond ik ook wel gaaf. Maar misschien ben ik nog het meest verliefd op ‘Oh darling, let’s be adventurers‘, die is ook qua prijs lekker betaalbaar.

Welk travel reisdagboek vind jij het mooist?

Over de auteur

Roëll de Ram
Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

één antwoord

  1. Sandra

    Wat een leuke journals! Ik vind de leren ook het allermooist, dat geeft toch een bepaalde uitstraling. Leuke tip van Etsy, ik kijk daar dus echt nooit… Ik heb altijd en eigen kleine notebookje bij me, maar die is eerlijk gezegd ook niet zo interessant. Dus, thanks voor de tips!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Verliefd op Nederland banner 2