Backpackkit eerste keer backpacken

Voor het eerst backpacken? Bij Backpackkit vind je alle reisspullen voor je avontuur in één kit

Ga je voor het eerst backpacken, dan is er een hele waslijst waar je aan moet denken. Heb je genoeg gespaard of wil je werken op reis, je moet keuzes maken tussen bestemmingen, je route plannen, verzekeringen regelen, maar ook vaccinaties en soms visa aanvragen voor de landen waar je heen wilt. En dan zijn er nog de reisspullen die je moet verzamelen… Wat neem je mee en wat laat je thuis? Grote kans dat je te veel wilt inpakken en juist bepaalde belangrijke dingen weer vergeet.

Backpackkit: Alle reisspullen die je nodig hebt in één box

Als je gaat backpacken moet je naast je backpack ook een eindeloze hoeveelheid andere reisspullen scoren. En is het je eerste reis, dan is het vaak nog zoeken wat nou wel echt handig is en wat overbodig. Datzelfde probleem hadden de Nederlandse Jan en Anne ook toen ze voor het eerst op avontuur gingen. Daarom bedachten zij samen Backpackkit: Dit is letterlijk een grote doos gevuld met 21 handige items voor één vaste prijs die gegarandeerd handig zijn als je voor het eerst gaat backpacken.

Wat zit er in zo’n Backpackkit?

De Backpackkit is letterlijk een grote doos gevuld met reisspullen. In het basispakket van Backpackkit zitten maar liefst 21 essentials. Denk bijvoorbeeld aan een bestekset, dagrugzak, reishanddoek, nekkussen, waterfles, wereldstekker en zakmes. Hieronder kun je een groot deel van alle items terug zien, maar voor een volledig overzicht kun je het beste kijken op Backpackkit.nl. Oh en fijn om te weten: Je betaalt voor de hele kit 95,- euro, dat is vaak veel minder dan wanneer je alle spullen los zou kopen en de verzendkosten zijn gewoon gratis.

Backpackkit inhoud backpackspullen

Oprichters van Backpackkit

De oprichters van Backpackkit zijn Jan & Anne, een broer en zus uit Utrecht. Twee fervente reizigers die het liefst altijd op reis zijn. Zij bedachten Backpackkit nadat hun was opgevallen dat nieuwe backpackers vaak niet precies weten wat ze nou wel en niet nodig hebben op reis. Hoe fijn zou het zijn als je je gewoon kan storten op de leuke voorpret en je je geen zorgen hoeft te maken over het inpakken? Het resultaat: Backpackkit! Benieuwd waar je de kit kan bestellen? Kijk eens hier.

→ Lees ook: Een backpack kopen? Hier moet je op letten