ENQUETE: Mogen we je 5 dingen vragen over hét WeAreTravellers feest? (+ winactie)

We willen je in deze enquete 5 vragen stellen over het WeAreTravellers event dat we gaan organiseren! In 2018 bestaat WeAreTravellers 5 jaar én het boek “Backpack Bestemmingen” komt in oktober uit, dat vonden wij genoeg redenen om begin oktober een feestje te organiseren. Maar wat lijkt jou tof? Waar hoop je op en wat voor dag lijkt je fijn? We zijn heel benieuwd naar je mening en hebben 5 vragen voor je. Onder de inzendingen verloten we een set WeAreTravellers bekers.

Doe mee aan de enquete:

Heb je alle vragen ingevuld? Heel erg bedankt voor je hulp! Lukte het niet om de enquete hierboven in te vullen? Je vindt de enquete ook hier! En mocht je nog iets kwijt willen, kun je ons altijd mailen via info@wearetravellers.nl.

Over de auteur

Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.