Lightroom presets wearetravellers

Je foto’s beter bewerken? Bestel de Lightroom Presets van WeAreTravellers!

Yes! Vanaf vandaag hebben we zoiets tofs in onze webshop staan! We verkopen namelijk een preset pack vol met Lightroom Presets waarmee je je foto’s net als ons binnen een paar klikken kunt bewerken en nog toffer kunt maken. Ze zijn geschikt voor foto’s van tropische stranden tot beelden van ruige bergen en ook foto’s van jezelf en levendige steden kun je er perfect mee bewerken. De Lightroom presets zijn te gebruiken op je mobiel (in de gratis Lightroom app) én op je laptop of computer als je daar Lightroom op hebt staan. Check hier meteen de Lightroom Presets WeAreTravellers Allround Collection

lightroom Presets wearetravellersPresets wearetravellers

BESTELLEN

 

Wat is Lightroom en wat zijn Lightroom Presets?

Voor wie het niet weet: Lightroom is een programma en app van Adobe (yes, waar ook Photoshop van is!) waarin je op hele professionele én gemakkelijke wijze foto’s kan editen. Je kunt tientallen dingen aanpassen, zoals bijvoorbeeld belichtingen, schaduwen, contrast, helderheid of verzadiging van kleuren. Het programma laat je eigenlijk veel meer doen en bewerken, dan bijvoorbeeld een app als Instagram of VSCO je dat laat doen met hun filters en tools. Ook kun je specifieke kleuren aanpassen in Lightroom, waardoor je een blauwe zee een iets meer turquoise kleur kunt geven of alle rode tinten minder fel kan laten oplichten. Bedenk het en grote kans dat je het in Lightroom kan aanpassen! Er zitten echt tientallen functies in en het is een programma dat ook veel door fotografen wordt gebruikt én dus ook door reisbloggers zoals ons.

Maar wat kun je dan precies met Lightroom Presets

Wat zijn dan die Lightroom Presets precies en wat kun je er mee? Eigenlijk is een preset een vooraf gemaakte instelling. Een soort filter, maar dan op veel meer manieren afzonderlijk aanpasbaar. Als je een preset (ook wel voorinstelling genoemd) op je foto gebruikt, dan worden eigenlijk automatisch verschillende delen van de foto bewerkt en anders ingesteld. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld je kleuren veel meer gaan sprankelen, de belichting beter worden en schaduwen minder hard. Wij gebruiken zelf ook altijd presets bij het editen van onze foto’s, omdat je zo een zelfde stijl krijgt in je foto’s en het vaak ook snel werkt. Je hoeft met een preset niet voor elke foto zelf te bedenken welke instellingen je zal of moet aanpassen, de preset doet dit namelijk al voor je. Hierdoor kun je heel gemakkelijk en snel veel foto’s bewerken en zo veel mooiere beelden creëren die je vervolgens weer kunt gebruiken in je fotoboeken of op social media.

Wat zit er in de Lightroom Preset Pack van WeAreTravellers?

Natuurlijk is niet elke foto hetzelfde en daarom ontvang je in de Lightroom Preset Pack van WeAreTravellers 10 presets en 4 tools die je kunt gebruiken in de Lightroom app of voor Lightroom desktop. Deze presets hebben verschillende namen (zoals Calm Mood of Summer Adventure) en je zult zien dat wanneer je de presets gebruikt ze alle 10 een ander effect hebben. Ze geven alle 10 je foto’s een andere uitstraling, maar wel een die niet té overdreven is en juist de natuurlijke en authentieke kleuren van je foto omhoog haalt. Benieuwd wat voor verschil zo’n preset maakt? Check de foto’s hieronder!

lightroom Presets we are travellers

PRESET PACK – 10 PRESETS

1 | Clear Moments

2 | Vibrant Views

3| Calm Mood

4 | Colourful Earth

5 | Around The World

6 | Summer Adventure

7 | Before Dark

8 | Silky Smooth

9 | Brighten Your Day

10 | Rise Up

4 LIGHTROOM TOOLS

Tool #1 Basic Edit

Tool #2 Sunlight

Tool #3 Grain

Tool #4 Vignet

METEEN BESTELLEN

 

Wil je deze Lightroom Presets bestellen?

Je kunt deze Lightroom Presets in onze webshop bestellen, tot en met 1 februari is de prijs 19,95 euro dus wees er op tijd bij als je ze nog met korting wilt kopen. Daarna zal de preset pack voor 24,95 euro te koop zijn. Wanneer je de preset pack online koopt, dan ontvang je meteen in je mail een lijst met links waarmee je alles kunt downloaden. Je hoeft dus niet te wachten op je aankoop en kunt meteen beginnen met editen. Naast de presets ontvang je ook een installatie guide in PDF en een video tutorial die je alles uitlegt.

Deel je bewerkte foto’s met ons via #TeamWeAreTravellers

Heb je jouw foto’s bewerkt en ben je zo trots op het eindresultaat dat je ze op socials deelt? Tag dan je foto’s met #TeamWeAreTravellers en wij delen jouw foto ook weer op onze Instagram!

Presets wearetravellers 2

YES, IK WIL ZO’N PRESET PACK