Loua Juice bar in Utrecht
Loua Juicebar

Tried & tasted: Loua Juicebar in Utrecht

Als je in Utrecht over de Vismarkt wandelt of fietst, zal je al gauw opvallen dat er een heel kleurig tentje tussen alle andere winkeltjes en cafeetjes zit ingeklemd. Er staan manden vol fruit buiten en met vrolijke roze letters staat op de ramen heel groot Loua afgebeeld. Dit is dé spot om naartoe te gaan als je een healthy juice of gezonde bowl wilt eten. De inspiratie voor deze plek ontstond in Curacao, oprichtster Marleen woonde hier een aantal maanden en genoot daar altijd van de verse drankjes die bij batidos werden verkocht. Dat wilde ze ook in haar eigen stad! Het resultaat: Loua! Benieuwd wat je er allemaal kunt bestellen en hoe lekker dat eruit ziet en smaakt? Wij probeerden er een Acaï bowl, Green Power Bowl en Berry Beet Smoothie, en gaan nog heel graag een keertje terug om de fotogenieke blauwe Mermaid bowl uit te proberen!

Bowls

Loua Juicebar Utrecht acai bowl Loua Juicebar in Utrecht vismarkt Loua Juicebar Utrecht green power bowl

Wat kun je verwachten bij Loua Juicebar in Utrecht

Loua Juicebar vind je in het hart van Utrecht, op de drukke en gezellige Vismarkt. Dit tentje heette voorheen Smood en zit er eigenlijk al een tijdje. Omdat het zulk lekker weer was hebben wij buiten op het terrasje gezeten, maar ook binnen zijn er verschillende tafeltjes en plekken aan het raam waar je lekker kunt plaatsnemen. Wij vonden het een ideale spot om in het weekend even neer te ploffen en bij te komen van een drukke zaterdagavond. Je kan na zo’n vitamine boost er gelijk weer tegenaan en je bent weer klaar voor de volgende week die eraan komt!

Terras

Loua Juicebar_

Loua Juicebar Utrecht terras

Loua Juicebar in Utrecht

Dit soort lekkers staat op het menu van Loua Juicebar

Als je zin hebt in een bowl zoals je die ook zo goed in Bali kunt bestellen, dan moet je zeker een keer bij Loua Juicebar aanschuiven. Er staan verschillende bowls op het menu, maar je kunt ook een eigen variant samenstellen. De bowls op het menu bestaan uit bijzondere combi’s, zo kun je onder andere uit een Acaï bowl, Green power bowl en Blue mermaid bowl kiezen. Qua eten staan er verder tosti’s op het menu, avocado toast, soepjes en natuurlijk heerlijke smoothies. Ga bijvoorbeeld voor een Berry Beet, Orange Ginger of Healthy Green Juice. En staat jouw lievelingscombi er niet bij? Dan kan die gewoon voor je gemixt worden! Voor zoetigheid kun je trouwens ook bij Loua terecht, er staat namelijk genoeg zoet-zonder-suiker in de vitrine. Deze taartjes zijn naast suikervrij ook glutenvrij, lactosevrij, raw en vegan. Mega healthy dus, maar wel lekker zoet dankzij de natuurlijke ingrediënten!

Onze favorieten op het menu van Loua Juicebar

Wat wij zeker nog eens zouden bestellen?

→ De Acaï bowl met kokostopping was heel lekker! Het had ietsje kouder mogen zijn, maar de smaken waren top!
→ Berry Beet smoothie was ook erg lekker en zag er fantastisch uit

En zijn er dingen die we iets minder lekker vonden?

→ De avocado met kiwi bowl moet bij je smaak passen, wij vonden hem iets te avocado-creme achtig en te fris

Wat willen we nog super graag proberen?

→ De Blue Mermaid bowl! Die ziet er geweldig uit en we zijn heel benieuwd hoe hij smaakt!

Smoothie

Loua Juicebar smoothie beet utrecht

Al zin gekregen om naar Loua Juicebar te gaan in Utrecht?

Hieronder vind je nog wat praktische zaken voor als je een keer wilt ontbijten of lunchen bij Loua Juicebar:

Adres Loua Juicebar

Vismarkt 16
3511 KS
Utrecht

Contactgegevens

Mail: info@louajuicebar.nl

Bestellen

Wil je bestellen bij Loua? Dat kan ook! Je kunt daarvoor op Deliveroo kijken.

Loua Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09:30 – 18:00
Zaterdag10:00 – 17:00
Zondag10:00 – 17:00