Win een hotelovernachting verliefdopnederland

WINACTIE: Deel je boek met #VERLIEFDOPNEDERLAND

Om te vieren dat Verliefd op Nederland officieel uit is, in heel wat boekwinkels ligt én volop op Bol.com wordt besteld, wilden we iets leuks voor én met jullie doen! Onder iedereen die het boek deelt op social media (in een post of story) met #VERLIEEFDOPNEDERLAND verloten we een paar extreem vette prijzen. Benieuwd wat je kan winnen? We verloten drie hele bijzondere overnachtingen en twee andere onwijs leuke prijzen. Check alle prijzen hieronder!

 

1. Win een overnachting in een brugwachtershuisje van SWEETS Hotel in Amsterdam

In Amsterdam heeft SWEETS Hotel een onwijs tof concept neer gezet. Brugwachtershuisjes die niet meer werden gebruikt, hebben zij omgetoverd tot luxe en onwijs hippe hotelkamers. Elk huisje is een soort mini hotel dat jij helemaal voor jezelf hebt! Wij hebben zelf een keer overnacht in een brugwachtershuisje in Rietveld stijl en aan jullie mogen we een overnachting weg geven bij de Overtoomsesluis. Een van de meest romantische brugwachtershuisjes in een stukje Amsterdam dat nog veels te vaak ondergewaardeerd wordt!

Wij mogen 1 nachtje verloten voor 2 personen voor een zondagavond in 2020. Feestdagen zijn uitgesloten, dus hou daar even rekening mee! Mocht je winnen, dan kun je de datum van jouw overnachting in overleg plannen met SWEETS Hotel en dit zal zijn op basis van beschikbaarheid. Hou er ook even rekening mee dat je jouw overnachting tijdig (minstens 2 weken vooraf) plant. 

Een overnachting van SWEETS hotel winnen?

Lijkt het je tof om een overnachting in het brugwachtershuisje Overtoomsesluis te winnen? Deel jouw boek Verliefd op Nederland op social media, gebruik #verliefdopnederland en vertel met wie jij een nachtje bij het SWEETS hotel in Amsterdam wilt slapen?

SWEETS Hotel

Sweets hotel Overtoomsesluis 32 Sweets hotel Overtoomsesluis 24 Sweets hotel Overtoomsesluis 39

2. Win een overnachting in een Wikkelhuisje bij de Biesbosch

In een van de meest waterrijke natuurgebieden van Nederland kun je in fantastische tiny houses overnachten midden in de natuur! In de Biesbosch staan namelijk onwijs toffe Wikkelhuisjes van StayOkay Dordrecht. Het huisje bestaat aan een kant helemaal uit glas waardoor je volop kunt genieten van de natuur en ondanks dat het klein is, is het van alle gemakken voorzien. Er is een keukentje, super zachte bedden en een klein badkamertje. Overdag kun je in de Biesbosch kanoën en ‘s avonds kun je bij je Wikkelhuisje een kampvuur stoken.

Wij mogen een overnachting verloten voor één nacht in 2021. De datum is in overleg en op basis van beschikbaarheid en officiële feestdagen (zoals onder meer Kerst, Oud & Nieuw, Pasen, Pinksteren en Hemelvaart) zijn uitgesloten, voor de rest heb je vrije keuze!

Een overnachting in een Wikkelhuisje winnen?

Lijkt het je tof om een overnachting in een Wikkelhuisje te winnen? Deel jouw boek Verliefd op Nederland op social media, gebruik #verliefdopnederland en vertel met wie jij een nachtje bij StayOkay Dordrecht wilt slapen?

Wikkelhuisje

Wikkelhuisje Biesbosch Verliefd op Nederland

3. Win een hotelovernachting bij het ss Rotterdam

Een van onze favoriete plekken om te overnachten in Rotterdam is het magisch mooie en indrukwekkende het ss Rotterdam. Op dit schip lijkt het net alsof je op de set van de film Titanic loopt, maar dan zonder gevaarlijke ijsschotsen en helaas ook zonder Leo. Wij mogen een hotelovernachting bij deze bijzondere plek verloten voor 2 personen voor 1 nacht. Zo kun je meteen een citytrip naar een van de leukste steden van Nederland plannen en voor leuke Rotterdam tips moet je natuurlijk even ons boek checken! In het hoofdstuk over stedentrips kun je er heel wat vinden.

Je mag jouw nachtje weg plannen tot en met 31 augustus 2021 op basis van beschikbaarheid (feestdagen en evenementen zijn uitgesloten voor 2020 en 2021), de overnachting is inclusief stadsbelasting van 6,5 % en de winnaar stemt samen met het ss Rotterdam de overnachting af. Lijkt het je leuk om deze prijs te winnen? Laat het dan even weten op social media en vertel natuurlijk even met wie jij een nachtje weg wilt, vinden we leuk om te weten!

Een overnachting in het ss Rotterdam winnen?

Lijkt het je tof om een overnachting in het hotel het ss Rotterdam te winnen? Deel jouw boek Verliefd op Nederland op social media, gebruik #verliefdopnederland en vertel met wie jij een nachtje op dit schip in Rotterdam wilt slapen?

ss rotterdam

ss rotterdam 4 ss rotterdam 8 ss rotterdam 3

4. Je eigen elektrische boottochtje met Greenjoy

Naast hele toffe overnachtingen verloten we ook een boottocht met Greenjoy! Nederland is immers een fantastisch land om te varen en Greenjoy maakt het ook nog eens heel gemakkelijk om een bootje te huren en zelf op pad te gaan. Via www.greenjoy.nl kun je namelijk super ruime sloepen huren (voor 6 tot 10 personen) in Alkmaar, Purmerend, Haarlem, Loosdrecht en Utrecht.

Zin om gelijk te gaan varen en wil je niet wachten op het eind van de giveaway? We mogen nu al een kortingscode voor Greenjoy weggeven waarmee je € 10 korting krijgt op je volgende boottocht: 10WEARETRAVELLERS. De code kun je gebruiken voor alle boten die je kunt huren in Alkmaar, Purmerend, Haarlem, Loosdrecht en Utrecht. Eigenlijk alles wat op Greenjoy staat, behalve dus Friesland.

We Are Travellers katoenen tas

5. Goodiebag van WeAreTravellers

Last but not least, we verloten ook een Goodiebag van WeAreTravellers! Je ontvangt sowieso een van onze tasjes, aan jouw de keuze: de witte WeAreTravellers tas of de zwarte WeAreTravellers tas. En daarin zullen we een kleine verrassing doen!

Deze posts werden al gedeeld met #VERLIEFDOPNEDERLAND

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Simone (@simbrass) op 7 Sep 2020 om 2:53 (PDT)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Monique Struijs (@monique_struijs) op 5 Sep 2020 om 12:29 (PDT)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Astrid Den Boer-Verheij (@aldenboer) op 4 Sep 2020 om 2:56 (PDT)

 

Mee doen kan tot en met 22 september, dus zorg dat je op tijd bent!
Zou leuk zijn als je ook mee doet
en vergeet ons natuurlijk niet te taggen @wearetravellersnl