winactie-boeken backpack bestemmingen reisfotografie

Extreem grote boeken-WINACTIE: Backpack Bestemmingen & Reisfotografie

Waaah we hebben deze keer een extreem grote winactie op WeAreTravellers met niet één maar twee hele gave reisboeken, als je meedoet maak je namelijk kans op ons eigen boek Backpack Bestemmingen (t.w.v. 20,- euro) én op het boek Reisfotografie van Laura Vink (t.w.v. 59,- euro) zij is oprichtster van de website Vink Academy waar je alles kunt leren over fotografie.

Welke twee boeken kun je precies winnen?

Je maakt tijdens deze winactie kans op twee hele toffe én handige reisboeken. In het ene boek vind je namelijk de 23 mooiste reizen voor backpackers, zodat je precies weet waar je naartoe op reis moet dit jaar. En in het andere boek lees je juist alles over hoe je jouw nieuwe reisbestemming het beste vastlegt met je camera.

Het boek ‘Reisfotografie’ van Laura Vink

Schrijfster van het boek ‘Reisfotografie’ is Laura Vink, ook wel bekend van Vink Academy waarop je online fotocursussen kunt volgen, fotografie tips vindt en gave challenges. Omdat Laura onwijs veel weet over reisfotografie besloot ze haar tips te bundelen in een boek met als resultaat een super handig en groot handboek waarmee je de mooiste reisfoto’s leert maken. Er staan meer dan 600 foto’s in het boek, gemaakt in 40 verschillende landen en verspreid over 5 continenten. Je leert hoe je landschappen het beste kan fotograferen, steden, maar ook dieren of mensen. Het boek heeft 408 pagina’s dus je hebt gegarandeerd genoeg te lezen! Bekijk hier het boek Reisfotografie

Het boek ‘Backpack Bestemmingen’ van Roëll de Ram

Oprichtster van WeAreTravellers is Roëll de Ram en zij schreef het boek ‘Backpack Bestemmingen’ dat vorig jaar is uitgekomen. In het boek vind je de 23 mooiste reizen voor backpackers en het is een fantastisch inspiratie boek voor beginnende reizigers maar ook voor ervaren backpackers. Het boek is al meer dan eens besproken op WeAreTravellers en dat jullie het tof vinden blijkt wel uit het feit dat er al duizenden exemplaren over de toonbank zijn gegaan en de vierde druk inmiddels in de winkels ligt! Bekijk het boek Backpack Bestemmingen

Winactie
Doe mee op Facebook

 

Hoe kun je deze 2 boeken winnen? Zoe doe je mee aan de winactie!

Uit alle mensen die meedoen aan de winactie kiezen wij één winnaar. Meedoen is super simpel:

Stap 1: Volg @WeAreTravellersnl op Instagram

Stap 2: Volg onze Facebookpagina

Stap 3: En laat onder deze Facebook post weten: Op welke backpack bestemmingen jij foto’s zou willen maken en met wie?

We zijn heel benieuwd naar jullie inzendingen! Hieronder kun je ook de Facebookpagina vinden en vergeet in je reactie ook niet je favoriete reisbuddy te checken, zo kan hij of zij ook gemakkelijk mee doen!

Winactie Facebook

Wil je dubbel kans maken? Dat kan als je ook hier meedoet…

Yes dat lees je goed, je kan dubbel kans maken! Op WeAreTravellers gaan we namelijk één winnaar blij maken met deze prijs, maar via de website van Vink Academy kun je óók beide boeken winnen! Hier doe je mee aan de winactie op Vink Academy, zorg dus dat je niet alleen deelneemt bij ons maar schrijf je ook daar in om kans te maken.

Wanneer maken we de winnaar bekend?

We kiezen één winnaar uit tussen alle mensen die ons op Instagram en Facebook hebben gevolgd én die een reactie hebben achtergelaten op Facebook. De winnaar zal na 2 mei bekend worden gemaakt op deze pagina.

We have a winner!

Gefeliciteerd Femke Brink! Jij wint de twee boeken: ‘Backpack Bestemmingen’ en ‘Reisfotografie’! Super leuk dat jij samen met Daphne naar Indonesië gaat en we zijn heel benieuwd of jullie ook zoveel toffe foto’s op de Nusa Eilanden gaan maken. Veel plezier met lezen, reizen en fotograferen! Stuur je ons jouw adresgegevens naar info@wearetravellers.nl? Dan zorgen we dat de boeken zo snel mogelijk naar je toe komen!