Ixxi voor reizigers travel thema

Deze IXXI’s zijn perfect voor een travellers home!

Als je terug komt van een reis kun je soms zo terugverlangen naar bepaalde momenten of uitzichten. Om die reisgevoelens thuis vast te houden kun je je souvenirs uitstallen of iets tofs aan de muur hangen wat je doet denken aan die ene plek en dat bepaalde moment. Dat wij veel van reisspullen houden kon je hier al zien, souvenirs thuis in overvloed. Maar een van de laatste aanwinsten is een IXXI in een tropisch printje. Toen we een IXXI mochten uitzoeken kwamen we erachter dat ze echt heel veel toffe prints hebben die passen bij een huis van een reiziger. Omdat we zelf niet konden kiezen hebben we een lijstje gemaakt met onze favorieten en die hebben we hieronder voor je op een rij gezet:

Maak een IXXI in een reisstijltje

1. Banana Leaf

Voor een ultiem tropisch gevoel kies je voor een IXXI met Banana Leaf print. Als je net spectaculaire tochten door de jungle of tripjes langs bounty stranden hebt gemaakt, past deze variant helemaal bij jou. Wat trouwens bijzonder is aan deze print, is dat hij ooit speciaal ontworpen is voor het iconische Beverly Hills Hotel en hij eigenlijk ‘Martinique Banana Leaf’ heet. Drie keer raden voor welke IXXI wij hebben gekozen!

2. Wereldkaart

Er zijn ook hele toffe IXXI’s van wereldkaarten gemaakt. Ga voor een moderne variant met pastelkleuren of juist voor een all-black-and-white versie, net wat past bij je kamer.

3. IXXI van je eigen reisfoto’s

Als je een originele IXXI wilt, dan moet je er natuurlijk gewoon zelf één maken. Kies een foto uit of maak een collage van verschillende foto’s. Na een wereldreis en backpackavontuur maakte ik bijvoorbeeld bovenstaande IXXI met onder andere foto’s uit Thailand, Myanmar, Australië en Maleisië erin. Lees hier meer over deze IXXI

4. Streetart

Mis je de kleurrijke muren van je reizen nu je  weer thuis bent in het nette Nederland? Dan moet je voor een streetart IXXI kiezen. Ga voor een giga print van Banksy of maak je eigen Banksy collage als je niet kan kiezen.

5. Flamingo’s

Of je nou voor een print van een schilderij gaat of een foto, deze Flamingo prints gaan gegarandeerd zorgen voor een tropisch sfeertje thuis en ze passen nog helemaal bij de laatste trends ook. De geschilderde Flamingo behoort tot de Natural History Museum collectie van IXXI. Er is ook een toffe Flamingo foto van Claire Droppert in de IXXI collectie te vinden, veel van haar strandfoto’s stralen iets minimalistisch en tegelijkertijd tropisch uit. Heel tof om te zien, check haar ook zeker op Instagram!

6. Bohemia

Fotografe Hannah Lemholt heeft op IXXI een prachtige collectie met boho foto’s die perfect passen in een bohemian interieur. Hierboven vind je een paar voorbeelden van hoe je zo’n IXXI tof kunt combineren.

Benieuwd hoe je je huis nog reislustiger maakt?

Lees ook: