Backpack Beker wearetravellers emaille mok

We proudly present: Dé backpack beker van WeAreTravellers!

We proudly present: Dé backpack beker van WeAreTravellers! We hebben al een hele vette WeAreTravellers tas in de giftshop staan, maar we wilden graag meer handige reisspullen toevoegen en het resultaat zijn deze toffe backpack bekers. Het zijn emaille mokken die niet stuk lijken te kunnen en ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren. Welke is jouw favoriet? Indigo Blauw, Turquoise Groen of Koraal Rood? Check hieronder de nieuwe WeAreTravellers backpack bekers en let ook even goed op, want niet alleen op de voorkant maar ook op de onderkant vind je het WeAreTravellers teken terug. Met deze bekers hoor je helemaal bij team WeAreTravellers!

Welke WeAreTravellers backpack beker is jouw favoriet?

Backpack Beker wearetravellers emaille mok

Backpack Beker in Indigo Blauw

Ga je binnenkort backpacken in Canada? Of toffe hikes maken in een bergachtige bestemming in Europa zoals Slovenië, Noorwegen of Georgië? Dan wil je deze Indigo Blauwe backpack beker zeker meenemen. Hij houdt je koffie, thee en choco met marshmallows warm terwijl jij geniet van waanzinnige vergezichten en hij staat ook nog eens tof op je reisfoto’s.

backpack beker blauw

Backpack Beker in Turquoise Groen

Een van de drie kleuren moest natuurlijk Turquoise Groen worden aangezien dit dé huiskleur is van WeAreTravellers. Neem deze backpack beker mee naar een zonnige bestemming zoals Thailand, Indonesië of Mexico. Drink er je koude biertjes uit of doe er een vers geperst sapje in. Genieten gegarandeerd én je kan er toffe foto’s mee maken (vergeet ons niet te taggen als je jouw foto’s deelt op social media, op Instagram kun je ons vinden via @wearetravellersnl).

Emaille mok turquoise-2 kopie

Backpack Beker in Koraal Rood

Noem het Koraal Rood of Instagram Roze, feit is dat deze backpack beker helemaal past in de bagage van een avontuurlijk reismeisje. Neem hem mee als je gaat kamperen, als je op wereldreis gaat of gebruik hem gewoon lekker thuis want dat mag natuurlijk net zo goed. Deze backpack beker lijkt niet stuk te kunnen en is perfect om een drankje in te doen, maar je kan hem uiteraard ook gebruiken voor een bekertje warme soep.

backpack beker WeAreTravellers Emaille mok koraal

Bestellen