winactie verliefd op de wereld

Giveaway | Bestel ons NIEUWE BOEK & win…

Yes, het is bijna zover, ons nieuwe reisboek Verliefd op de Wereld komt bijna uit! Op 22 november 2022 om precies te zijn! Om te vieren dat ons vierde boek verschijnt, hebben we een onwijs toffe winactie georganiseerd. Iedereen die ons nieuwe boek bestelt in de pre-order (bestel het boek voor 22 november) maakt kans op een paar te gekke reisprijzen bij zijn of haar bestelling! We verloten…

Bestel je ons nieuwe boek? Dan maak je kans op…

  • 3 x srprs.me giftcards ter waarde van 100,- euro, daarmee kun je een surprise reisje boeken!
  • 3 x Fjallraven Kanken rugzakken, onze lievelingsrugzakken op reis
  • 3 x WeAreTravellers tasjes, een must voor elke reiziger

Wil je hierop kans maken? Dat kan heel makkelijk: Bestel je boek nu & win misschien een van deze toffe prijzen bij jouw bestelling! Je maakt automatisch kans als je voor 20 november bestelt!

→ Bestel & doe mee aan de giveaway

Bestel ‘Verliefd op de Wereld’ nu en win…

srprs.me giftcard winnen

1. Win een srprs.me giftcard van 100,- euro

Ken je die verrassingsreisjes van srprs.me? Je boekt dan een vakantie, maar weet niet waar je naartoe gaat. De bestemming ontdek je pas op de dag van vertrek. Als jij op Schiphol staat, op het station of als je in je eigen auto stapt voor een roadtrip. Als je gek bent op verrassingen, ga je de tripjes van srprs.me echt te gek vinden en wij mogen maar liefst 3 giftcards van hen verloten ter waarde van 100,- euro. Tof toch? Pre-order nu ons boek en maak automatisch kans op deze toffe prijs!

Wil je een srprs.me giftcard winnen? Bestel ons boek!

win een fjallraven tas

2. Win onze favoriete Fjallraven rugzak

Zoek je een fijne rugzak voor op reis? Zoek niet verder, want de Fjallraven Kanken (ter waarde van 94,95 euro) is onze favoriet! Er past meer in dan je denkt, hij is ideaal voor wandelingen maar kan ook perfect mee als handbagage of tijdens een tochtje door een stad. We verloten drie verschillende kleuren van de Fjallraven Kanken onder iedereen die ons nieuwe boek bestelt voor 22 november! Doe je mee?

→ Een Fjallraven Kanken rugzak winnen? Bestel ons nieuwe boek en maak automatisch kans!

Bestel het boek en win een tas

3. Win bij je nieuwe boek een WeAreTravellers tas

Naast de srprs.me giftcards en Fjallraven rugzakken verloten we ook drie tassen van WeAreTravellers! Deze tasjes zijn er in verschillende kleuren: Intens Black, Olive Green, Denim Blue en Pastel Roze. Jij mag zelf laten weten welke kleur tas je wilt als je wint!

Wil je een WeAreTravellers tas winnen? Bestel Verliefd op de Wereld

winactie verliefd op de wereld

Kans maken op deze te gekke prijzen? Bestel ons boek!

Wil je kans maken op de srprs.me giftcards, Fjallraven rugzakken en WeAreTravellers tasjes? Dat kan heel makkelijk! Het enige wat jij hoeft te doen, is onze nieuwe reisboek voor 22 november bestellen. Zorg dus dat je op tijd je pre-order plaatst!

Zo doe je mee

Kans maken op deze te gekke prijzen is heel makkelijk:

Bestel ons nieuwe boek Verliefd op de Wereld
→ Vertel eventueel in de opmerkingen welke prijs je wilt winnen
→ En… Je maakt automatisch kans!

We verloten alle prijzen onder iedereen die voor 22 november ons nieuwe boek heeft besteld! De winnaars ontvangen per mail dat ze hebben gewonnen.

→ Bestel ons nieuwe boek & win