Besneeuwde bergtoppen, een strakblauwe hemel. De zon prikkelt je gezicht, frisse lucht vult je lijf. Dat wintersport nog elk jaar aan populariteit wint, mag geen verrassing heten. Maar aan een wintersportvakantie hangt een flink kostenplaatje. De huur of aankoop van je uitrusting, het volgen van skilessen en de aanschaf van een skipas komen bovenop de kosten van je hotelovernachtingen en je dagelijkse schnitzels en warme chocomel. Hoe zonde is het als je deze kosten wel maakt, maar niet volledig geniet van jouw wintersporttrip? Een reisverzekering voor wintersport voorkomt dat je met een dubbele kater te maken krijgt.

Zo kun je standaard gratis wintersportdekking voor jouw reis krijgen

De wintersport reisverzekering van HEMA Verzekeringen is op het lijf geschreven voor wintersportliefhebbers. Naast een ruime dekking en een scherpe premie is namelijk een gratis wintersportdekking opgenomen in deze reisverzekering. Met deze vakantiedekking begeef je je niet op glad ijs wanneer het om onverwachte kosten gaat. Zo heb je recht op een vergoeding van verschillende wintersportrisico’s, hulpverlening en buitengewone kosten als de kosten van opsporing of redding en schade aan je fonkelnieuwe uitrusting.

De vakantieverzekering voor jou

Of je nu van de sneeuw of van de zon houdt, de doorlopende vakantieverzekering is eigenlijk voor iedereen. De reisverzekering voor wintersport en zomervakantie is bovendien altijd op maat want je stelt de dekking zelf samen. Als je trouwens een gezin hebt, dan zijn zij ook standaard gedekt voor schade op reis, verder is je bagage verzekerd en bij diefstal van waardevolle spullen hoef je niet te vrezen voor financiële gevolgen. Omdat elke vakantie verschillend is, kun je zelf kiezen voor aanvullende dekkingen als geneeskundige kosten, een ongevallendekking of contact geld tegen een klein bedrag meeverzekeren. Je gaat er natuurlijk niet van uit, maar stel je voor dat je vanwege een dringende reden niet op vakantie kunt of eerder naar huis reist. Een annuleringsverzekering voorkomt dat je bovenop het mislopen van je vakantie ook naar je reissom kunt fluiten.

Een reisverzekering wintersport voor je auto

Naast een reisverzekering wintersport voor je verblijf en vermaak op en naast de piste, mag een goede wintersportdekking voor je auto eigenlijk niet ontbreken. Om volop te genieten van de prachtige vergezichten en uitdagende bergpassen die je onderweg tegenkomt, is een passende autoverzekering een garantie voor een fijne reis. Een uitgebreide autoverzekering maakt dat je je geen zorgen hoeft te maken mochten de weersomstandigheden hun tol eisen. Krijg je op weg naar de Alpenreuzen of tijdens de terugreis panne? Dan kun je met de juiste verzekering rekenen op snelle pechhulp, vervangend vervoer en professioneel schadeherstel. Fijne reis!

Dit artikel is in samenwerking met Hema geschreven.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.