Ben jij 1 van de 5 winnaars? Deze 5 cadeautjes uit de top 50 cadeaulijst zijn gewonnen door…

Het is 5 december en ook op WeAreTravellers.nl spelen we heel even voor Sinterklaas. We gaan vandaag, op pakjesavond, namelijk 5 mensen blij maken met 5 van de cadeautjes uit de cadeau top 50! Op Facebook kon iedereen meedoen aan deze winactie door onder het betreffende bericht een reactie te plaatsen en te raden welke cadeautjes gewonnen konden worden. Het duurde even, maar vandaag maken we met veel liefde de prijzen én winnaars bekend!

Cadeau reiziger Travelbook magazine

#1 Winnaar van het jaarabonnement op TRAVELBOOK Magazine

Een van de cadeau tips was het geven van een jaarabonnement op TRAVELBOOK Magazine. Dit tijdschrift wordt vier keer per jaar uitgegeven en staat boordevol reisinspiratie. Voor 19,95 euro kun je al een jaarabonnement afsluiten en het leuke is, als je nu één jaarabonnement afneemt dan mag je er ook één cadeau doen. Bekijk hier de 1 + 1 gratis jaarabonnement actie van TRAVELBOOK. Wij maken vandaag ook iemand blij met een jaarabo en dat is Larissa van Dijk! Gefeliciteerd! Stuur je ons jouw adresgegevens via info@wearetravellers.nl? Dan zorgen wij dat het abonnement voor jou wordt aangemaakt.

Cadeau voor reiziger hotelgift

#2 Winnaar van HotelGift, dé giftcard voor een hotelovernachting naar keuze

Jullie konden tijdens de winactie ook een HotelGift winnen! Met deze giftcard kun je een overnachting in een hotel boeken die op de site van HotelGift.com staat. De keuze is reuze, er doen namelijk meer dan 110.000 hotels wereldwijd mee aan HotelGift. Of je nu in Europa blijft, of naar Azië op reis gaat, je kan op heel wat plekken een nachtje boeken met dit cadeau. Degene die deze prijs heeft gewonnen is Mike van de Kerkhof. Gefeliciteerd! Hopelijk kun je de kaart goed gebruiken voor jouw reis naar de Balkan landen en mocht je er een foto mee kunnen maken, vinden we het super leuk om die te ontvangen! Je kan ons jouw gegevens mailen op info@wearetravellers.nl.

#3 Winnaar van de WeAreTravellers tas

We gaan ook iemand blij maken met een WeAreTravellers tas vandaag! Degene die deze tas heeft gewonnen is Aimy Ikkersheim. Hopelijk neem je hem mee op veel mooie reizen en mocht je er een toffe foto mee maken, dan vinden we het heel leuk om die te ontvangen! Mail je ons jouw adresgegevens? Dat kan naar info@wearetravellers.nl. Nogmaals gefeliciteerd!

Cadeau voor reiziger travelcards cadeau backpacker

#4 Winnaar van het spel TravelCards

Dankzij het spel TravelCards is het navertellen van je reis ineens honderd keer leuker. Het spel bestaat uit allerlei kaartjes met daarop vragen, die je uitdagen om net op een andere manier over je reis na te denken. De winnaar van het spel TravelCards? Dat is Charissa Westenberg! Gefeliciteerd! Stuur je ons jouw adres, dit kan naar info@wearetravellers.nl.

Cadeau voor reiziger cadeau backpacker HappySocks

#5 Winnaar van de Happy Socks

Het laatste cadeautje dat we weg geven? Een doosje vol Happy Socks! Degene die de gelukkige winnaar is van deze prijs? Dat is Anne Spee! Gefeliciteerd, hopelijk heb jij deze winter lekker warme voeten dankzij deze vrolijke sokken. Stuur je ons jouw adresgegevens? Dit kan naar info@wearetravellers.nl.

Ben jij een van de winnaars? Stuur ons een mailtje met daarin jouw adresgegevens!

Als je een van de prijzen hebt gewonnen, kun je ons een mailtje sturen met daarin jouw adresgegevens: info@wearetravellers.nl. Naast de gewonnen prijzen ontvangen een aantal van jullie ook een paar gave travel quotes kaarten van TravelSoap.nl! Dit is de website van de avontuurlijke Eef & Kieke.

Moet jij voor Sinterkerst of Kerst nog een cadeautje scoren?

Niet gewonnen en moet je nu nog een cadeautje kopen? Of heb je gewoon zin om jezelf te trakteren? Je kan al onze 50 tips nog steeds terug vinden in het artikel “50 extreem vette cadeaus voor reizigers

Over de auteur

Redactie We Are Travellers

De redactie van We Are Travellers deelt dagelijks nieuwe reistips over mooie bestemmingen of handige travel gadgets. Volg ons op social media of schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van dit online travel magazine!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.