Zin om een vliegticket te winnen?! Dan moet je dit weekend de Facebookpagina van Easyjet in de gaten houden én zorgen dat je om 10, 12 en 14 uur in Amsterdam bent. Op zaterdag 10 juni 2017 worden namelijk op die tijden door Easyjet op nog onbekende plekken 18 vliegtickets verstopt in onze hoofdstad. Hoe kun je weten waar deze felbegeerde vliegtickets liggen? Door simpelweg de hints op de Facebookpagina van Easyjet op te volgen, maar vergeet ook niet onze Facebookpagina te checken…

Dit kun je precies winnen tijdens de Ticket Hunt van EasyjeteasyJet ticket hunt

Vind jij een van de vliegtickets? Dan win je één vliegticket voor een bestemming naar keuze. Je mag daarmee vertrekken vanaf ons eigen Schiphol, dus je kan onder andere naar Boedapest, Berlijn of Bordeaux! Check voor alle bestemmingen natuurlijk even de site van Easyjet zelf. In totaal worden 18 vliegtickets verstopt in 3 verschillende rondes, dus vind je niks door de eerste hints, dan maak je mogelijk een kans in de tweede of derde ronde.

Stel je vindt het vliegticket… Wat dan?!

Ben jij een van de lucky finders in Amsterdam op zaterdag 10 juni? Maak dan een foto van jezelf met het gevonden ticket incl op code op de locatie en stuur die foto + code naar de Easyjet Facebookpagina in een prive berichtje. Er zullen uiteindelijk maximaal 18 winnaars zijn!

Maar we geven ook een vliegticket weg op de Facebookpagina van WeAreTravellers!

Woon je niet in Amsterdam of heb je zaterdag simpelweg geen tijd om op zoek te gaan? Dan kun je ook meedoen aan de winactie op de Facebookpagina van WeAreTravellers. Als opwarmertje geven we daar namelijk ook één vliegticket weg. Check hier meteen hoe je meedoet! 

Happy hunting!

Geef een reactie, deel jouw reistips!