Wij hebben een onwijs leuke WINACTIE voor jullie klaar staan, want we gaan iemand binnenkort blij maken met een hele toffe ROADTRIP! Yep, dat lees je goed: Jij kan een roadtrip met Franse oldtimer winnen voor 2 personen inclusief 2 overnachtingen in een B&B én picknickpakket! Kans maken op deze reis is heel makkelijk, want door onder dit Facebookbericht jouw favoriete Franse bestemming te delen ding je mee naar dit onvergetelijke reisje.

Meedoen met de winactie? Zo maak jij kans op de roadtrip met Franse oldtimer!

De afgelopen tijd hebben jullie als het goed is heel wat toffe Frankrijk tips voorbij zien komen op WeAreTravellers. Hotspots om ‘s avonds naartoe te gaan in Parijs, weergaloze tuinen in de Côte d’Azur, redenen om verliefd te worden op de Bourgogne en een artikel vol tips voor een perfect weekendje weg naar de Champagnestreek. Nu zijn wij benieuwd welk van deze 4 Franse bestemmingen jou het meeste aanspreekt en met wie jij hier graag ooit naartoe zou willen gaan?

Laat op Facebook weten met wie jij het liefst naar welke Franse bestemming zou gaan

Wat moet je doen om kans te maken op de roadtrip met Franse oldtimer: Laat op de Facebookpagina van WeAreTravellers onder deze post weten met WIE jij het liefst naar WELKE FRANSE BESTEMMING zou gaan tijdens een roadtrip?

Naar welke van deze 4 Franse bestemmingen zou jij het liefst gaan?

#1 Parijs | #2 Champagne
#3 Côte d’Azur | #4 Bourgogne

Hoe ziet de roadtrip met Franse oldtimer eruit?

We noemden het net al kort even, je maakt tijdens deze winactie kans op een roadtrip met Franse oldtimer voor 2 personen! Om precies te zijn ga je drie dagen toeren met een 2CV odltimer rond de Zuiderzee. Verder krijg je twee overnachtingen in mooie B&B’s en voor onderweg is er een picknickpakket voor je geregeld. In welke B&B je gaat slapen is een beetje afhankelijk van de data waarop jij uiteindelijk kan vertrekken, maar denk bijvoorbeeld aan leuke B&B’s zoals de Perelaar in Langelille, Stroendhoeve Blokzijl, Huize Doeschot op Wieringen of de Trein-Tram Inn. Naast dat je hier relaxt de nacht door kunt brengen, word je ‘s ochtends ook verwend met een ontbijt. De reis wordt helemaal georganiseerd door Vintage Roadtrips en mocht je winnen, dan heb je tot en met september 2018 de tijd om jouw roadtrip te plannen.

Wanneer maken we de winnaar bekend?

Binnen 2 weken na publicatie van de winactie maken we de winnaar bekend op Facebook en in deze blogpost. De winnaar zal op de hoogte worden gesteld via een openbaar en privé bericht op Facebook maar ook via een melding in deze blogpost. De winnaar zal in overleg met Atout France worden gekozen.

We hebben een WINNAAR!

*tromgeroffel* want we hebben een winnaar! Sanne Nugteren jij mag samen op stap met jou moeder Willeke met een Franse Oldtimer! Kun je ons een berichtje sturen op info@wearetravellers.nl met daarin jouw adresgegevens? Alvast bedankt en natuurlijk: GEFELICITEERD! Hopelijk gaan jullie samen volop genieten van deze prijs!

Vintage Roadtrips

Dus, doe jij mee aan de winactie op Facebook?

Een roadtrip met oldtimer + 2 overnachtingen winnen? Dit is je kans! Hoe doe je mee? Laat op Facebook weten op de pagina van WeAreTravellers welk van deze 4 plekken in Frankrijk jij het liefste zou ontdekken én met welke reisbuddy je mee zou nemen op avontuur:

Actievoorwaarden

Lees hier meer over de actievoorwaarden

Actievoorwaarden: ‘#FeelFrance win-actie’ op wearetravellers.nl

Algemeen

 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op ‘#FeelFrance win-actie’ (de “Actie”) van wearetravellers.nl (“wearetravellers.nl”) ter promotie van de Franse regio’s welke vertegenwoordigd worden door Atout France. De actievoorwaarden zijn te raadplegen op wearetravellers.nl.
 2. Wearetravellers.nl behoudt zich het recht voor om de Actie te beëindigen of de regels, prijzen, voorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, zonder dat wearetravellers.nl daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemers van de Actie. Wijziging of aanpassing van de actievoorwaarden en staking of wijziging van de Actie zal door wearetravellers.nl bekend worden gemaakt via hun website. De actievoorwaarden zullen tijdens de looptijd van de Actie niet ten nadele van de deelnemers worden gewijzigd.
 3. Wearetravellers.nl behoudt zich het recht voor om inzendingen die haar frauduleus of onrechtmatig voorkomen van deelname uit te sluiten.

Deelname

 1. Medewerkers van Atout France en wearetravellers.nl alsmede anderen die direct betrokken zijn bij de organisatie van de Actie komen niet in aanmerking voor een prijs.
 2. Deze Actie staat open voor iedereen die woonachtig is in Nederland en beschikt over een vaste woon- of verblijfplaats waar hij of zij als bewoner staat ingeschreven.
 3. Per persoon kan er onbeperkt worden deelgenomen.
 4. Door deel te nemen aan de Actie verklaren deelnemers zich akkoord met de toepasselijkheid van de Actievoorwaarden zoals in dit document beschreven.
 5. Deelname is voorbehouden aan personen vanaf 16 jaar waarbij minderjarigen nadrukkelijke toestemming nodig hebben van ouder/verzorger.

Actieopzet

 1. De actieperiode loopt van 25 september 2017 tot en met 2 oktober 2017. Inzendingen ontvangen na 2 oktober 2017 zullen niet meer in aanmerking komen voor een prijs. Voor 5 oktober zal de winnaar bekend worden gemaakt. 
 2. De campagne heet ‘#FeelFrance’. Op de Facebookpagina van WeAreTravellers wordt een bericht gedeeld waaronder mensen kunnen mee doen aan de winactie door antwoord te geven op de vraag naar welke van de 4 bestemmingen in Frankrijk zij het liefste toe willen en met wie. Uit alle reacties op Facebook wordt de winnaar gekozen.
 3. Op verzoek van een deelnemer zal wearetravellers.nl aantonen hoe de aanwijzing van de winnaar heeft plaatsgevonden.
 4. De winnaar wordt verzocht volledige NAW-gegevens via een privébericht beschikbaar te stellen ten behoeve van het versturen van de prijs.
 5. De prijs wordt in de maand oktober van het jaar 2017 verzonden naar het door de winnaar opgegeven gegevens nadat de winnaar tijdig (binnen een week na het einde van de actieperiode) zijn NAW-gegevens heeft medegedeeld. 

Privacy 

 1. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie. Wearetravellers.nl kan deelnemers verzoeken bewijs te leveren van hun identiteit, indien van toepassing de benodigde toestemming van ouder/verzorger en/of geldige inschrijving op het door hun opgegeven woon- of verblijfadres. Deelnemers die onjuiste persoonsgegevens insturen, komen niet in aanmerking voor het winnen van de prijs. 
 2. De (persoons)gegevens die nodig zijn voor deelname aan deze Actie worden verwerkt door wearetravellers.nl met inachtneming van de privacyverklaring van wearetravellers.nl.
 3. De door de deelnemer in verband met de Actie aan wearetravellers.nl verstrekte persoonsgegevens worden opgenomen in een gegevensbestand. Op dit gegevensbestand is de Wet Bescherming Persoonsgegevens van toepassing. De deelnemer geeft wearetravellers.nl toestemming om al zijn/haar persoonsgegevens te gebruiken voor de organisatie en uitvoering van de Actie.

Prijs

 1. In deze Actie wordt de volgende prijs weggegeven:
  Cadeaubon voor een weekendje weg met een 2CV in midden Nederland bij The Vintage Road Trips in Amersfoort. Inclusief overnachting, picknickpakket en benzine cadeaukaart  t.w.v. circa € 500,-. De cadeaubon is geldig tot een jaar naar uitgifte.
 2. De prijs is persoonsgebonden en niet overdraagbaar (noch inwisselbaar voor geld).
 3. Maximaal 1 prijs per persoon en adres.
 4. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Aansprakelijkheid

 1. Wearetravellers.nl is niet aansprakelijk, noch op grond van de wet, noch uit overeenkomst, voor eventuele gevolgschade van de Actie. Wearetravellers.nl draagt geen enkele aansprakelijkheid inzake ongevallen, te late leveringen, schade of bijkomende kosten van welke aard dan ook, die uit de Actie, de promotie, de toekenning van de prijs of de ontvangst van de prijs voortvloeien. Wearetravellers.nl is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit vergissingen in het drukwerk. Wijzigingen, type- en zetfouten zijn dan ook voorbehouden. Wearetravellers.nl is evenmin aansprakelijk in geval van enig technisch mankement en/of vertragingen in het binnenkomen van de inzendingen.
 2. Deze Actie is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of beheerd door of verbonden met Facebook. Door deel te nemen aanvaarden deelnemers dat deze informatie levert aan wearetravellers.nl en niet aan Facebook, zodat wearetravellers.nl deelnemers kan contacteren binnen het kader van de Actie. Door deel te nemen aan de Actie zien deelnemers eveneens onherroepelijk af van gerechtelijke stappen ten opzichte van Facebook.

Slotbepalingen

 1. Alle copyright- en andere intellectuele eigendomsrechten in alle tekst, afbeeldingen en andere materialen zijn eigendom van wearetravellers.nl. Niets uit de inhoud van deze Actie en/of publicatie, mag worden verveelvoudigd dan wel gepubliceerd, zonder uitdrukkelijke toestemming van wearetravellers.nl.
 2. Op deze Actie is de Gedragscode Promotionele Kansspelen van toepassing. Wearetravellers.nl handelt in overeenstemming met deze gedragscode.
 3. Op deze promotie is Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen voortvloeiende uit de actievoorwaarden of de Actie dienen te worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.
 4. Voor extra informatie, eventuele klachten met betrekking tot de Actie of vragen over de verwerking van persoonsgegevens van deelnemers kunnen deelnemers contact opnemen met wearetravellers.nl:
 • via het online contactformulier op de website
 • via email info@wearetravellers.nl

Afhankelijk van de aard van de vraag/klacht en manier waarop de deelnemer contact heeft opgenomen met wearetravellers.nl, krijgt de deelnemer telefonisch of schriftelijk (of per email) antwoord. De deelnemer kan uiterlijk binnen 4 weken een reactie ontvangen.

Vastgesteld op 27 juli 2017.

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.